Drie op een rij: speelse lente/zomer 2021 trends voor mannen

Drie op een rij: speelse lente/zomer 2021 trends voor mannen

Mannen opgelet: van flirterige shorts tot cropped bomberjacks, dit is hoe je de warmere maanden doorkomt met stijl. De speelse lente/zomer 2021 trends voor mannen op een rij!

Zomerse bermuda shorts

De korte bermuda shorts hebben een comeback gemaakt in 2021 en zijn dan ook volop bij de modeshows terug te zien. Zomerse kleuren zoals zeeschuim blauw, lila en zoetig roze zijn niet te missen. Wie graag experimenteert kan ook terecht bij een geruite print. Qua lengte zit je goed met een short tot net boven de knie. Al wordt de oversized en ‘utility’ stijl zoals we die kennen van de cargoshorts nog steeds gewaardeerd, zijn de op maat gemaakte modellen steeds meer welkom. De flirterige bermuda’s zijn een echt must have zomeritem en mogen niet in je kledingkast ontbreken.

Opvallende blouses

Niet alleen zijn blouses door hun luchtige stof perfect voor stijgende temperaturen, ze zijn ook nog eens het perfecte kledingstuk voor de transitie van casual naar work chic. De opvallende en speelse blouse is een nieuwe staple in 2021. Een mix van een klassiek silhouet met elegante kraag in een oversized maat maakt de outfit fris – en met een subtiel gestreept of geruit patroontje ook nog fruitig. Stijl het met de hiervoor genoemde bermuda short of juist een spijkerbroek voor een simpele dag-tot-dag look. Zowel korte en lange mouwen zijn terug te zien, al dan niet afgemaakt met een T-shirt of hemd eronder gedragen. Het voordeel van de blouse is dat het kledingstuk op oneindig veel manieren gedragen kan worden.

Lees ook:  Ontwerpwedstrijd roept mensen op een Symbol of Joy te ontwerpen!

Innovatieve bomberjacks

Een van de all time favoriete kledingstukken voor mannen is de stoere en veelzijdige bomber. Ooit ontstaan uit de utilitaire trend, komt deze ‘aviator’ jas in 2021 met een paar nieuwe details. Met de jaren 70 in het achterhoofd is de cropped bomber een innovatieve spin aan het geliefde kledingstuk. Ook zien we bombers gemaakt van nieuwe materialen, zoals merinowol en moleskinweefsel. Het vleiende silhouet en de grote verscheidenheid aan materialen maakt de bomber zo populair. Tussen lente en zomer in is het dan ook bij uitstek de jas om het gematigde weer mee te trotseren.

Foto header via iStock, credits: arto_canon

0 comments on “Drie op een rij: speelse lente/zomer 2021 trends voor mannen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *