Dit zijn dé tassen trends (m/v) voor deze zomer!

Dit zijn dé tassen trends (m/v) voor deze zomer!

Naar hoe het er nu uit ziet, gaan we een heerlijke zomer tegemoet. Vrij van (de meeste) coronazorgen. Daar hoort natuurlijk ook het grote genieten bij. Van de zon, of dat nu in Nederland is of in het buitenland, van elkaar én van een mooie zomerse outfit. Bij zo’n outfit mag een tas niet ontbreken. Wij spotten de tassen trends van dit moment (voor man en vrouw):

Mannentas

Waarom zou alleen een vrouw een tas mee kunnen dragen? Gelukkig zien we steeds vaker mannen met een mooi tas rondlopen. En dat is zeker niet altijd een laptoptas (hoewel je die ook in prachtige varianten hebt). Van schoudertas tot aan sporttas en shoppers, ook mannen geven steeds vaker geld uit aan een fashionable tas. Met name de schoudertassen en rugzakken heb je in erg fijne leren exemplaren. Niet alleen praktisch dus, maar ook mooi voor het oog. Nice to know: ook voor vrouwen is de mannentas een perfecte accessoire. Als je van wat stoerder houdt en meer mee wilt nemen dan alleen je portemonnee en je telefoon is een mannentas ideaal.

Shopping bags

Shopping bags zijn super multi-functioneel. Je kan ze gebruiken voor een dagje strand maar ook voor als je naar je kantoor gaat en je meer moet meenemen dan alleen je laptop. En leuk: ze zijn verkrijgbaar van mini-formaat tot aan maxi-formaat. Qua materiaal zien we veel suede en bruintinten. Aan de andere kant van dit spectrum zie je juist felle kleuren en nylon. Ook een aanrader! Een shopping bag betekent overigens wel chaos in je tas, daar moet je wel tegen kunnen….

Lees ook:  Iedere dag is een feestdag met Feesthemd (m/v)

Less is more

Mini, mini, mini…. Dat is het toverwoord bij deze trend die we gespot hebben. Waar je aan moet denken? Nou, bijvoorbeeld het heuptasje. Het heuptasje deed al haar (her)intrede een paar jaar terug en is here to stay. Voor zowel mannen als vrouwen een top item als je er stylish uit wil zien én tegelijk je handen graag vrij hebt. Zo heeft Calvin Klein toffe crossbody exemplaren en Ucon Acrobatics staat juist bekend om haar minimalistische heup items. Maar er is meer mini, want ook clutches gaan we zien in het straatbeeld. Zowel in designer variant als in beach variant, clutches zijn de fashion items van deze zomer. Dat wordt heerlijk paraderen de aankomende maanden!

Foto header via iStock, credits: LightFieldStudios

0 comments on “Dit zijn dé tassen trends (m/v) voor deze zomer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *