De bloemetjes buiten zetten in de Bloom Bar

by Redactie

Wat hebben we het meest gemist het afgelopen jaar? Waar verlangen we het hevigst naar? Wie lukraak iemand op straat deze vragen stelt, krijgt waarschijnlijk te horen: meer écht contact, meer samen. Corona heeft impact op iedereen en misschien wel extra op ouderen, singles en alleenstaande kwetsbaren. Om de liefde, vriendschap of familiebanden een handje te helpen, heeft Mooiwatbloemendoen.nl deze dagen een bijzondere ontmoetingsplek geopend: Bloom Bar. Van 27 tot en met 29 mei kunnen in een niet te missen bloemenoase liefdes opbloeien. Vonken overslaan. Gesprekken beginnen, en wie weet meteen eindigen.

“Sorry.” “Ik hou van je.” “Ik heb je gemist.” Bloemen en betekenissen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet gek dus dat we belangrijke momenten vieren met bloemen. Bloom Bar gooit eind mei alle symboliek én emoties in de mix en nodigt iedereen uit om de liefde te vieren aan een gigantische bloemrijke tafel in het hofje bij de Singelkerk in Amsterdam.

In de datezone

Ben je op zoek naar liefde, een gesprek, wil je die vriendschap weer nieuw leven inblazen? Dan is een uitstapje naar de Bloom Bar aan te raden. Aanmelden kan ter plekke bij een van de charmante hosts. Na een korte intake word je geplaatst bij de bloem die past bij jouw wens. Alle bloemen, en dat zijn er niet een paar, hebben een symbolische betekenis.

De bloemetjes buiten zetten in de Bloom Bar

Op zoek naar liefde? Dan krijg je een plekje bij de vurige rode roos. Toch liever een maatje? Dan is de gele zonnebloem jouw bestemming aan de tafel. En ja, ook voor avontuur of een goed gesprek kun je aan tafel terecht, bijvoorbeeld bij de calla en de pioen. Voor de twijfelaars: nee, het is niet een clichématig datingprogramma. Het is wel een bloeiend hof waar ontmoetingen plaatsvinden. En niet alleen jij kunt je aanmelden, want als je vindt dat je vriend, oma, buurman of neef ook wat liefde of aandacht kan gebruiken, neem die dan vooral mee. En laat de rest maar aan het lot in de Bloom Bar over.

Lees ook:  Coole sportfestivals in 2019

Foto header via iStock, credits: Olga Peshkova

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy