Beach-guide: van uitwaai-plekken aan zee tot energie boosters

Beach-guide: van uitwaai-plekken aan zee tot energie boosters

Verstand op nul, wandelen langs de zee en aan het eind van het weekend de energie weer door je lijf voelen stromen. Een cadeautje wat je jezelf zo nu en dan mag geven. Even ontspannen en nergens over nadenken. Een weekendje aan zee doet zowel je lichaam als geest goed, dus tijd om een welverdiend weekend weg te boeken. Alleen, met je lief of met vrienden. Wij verzamelden de fijnste plekken, tofste hotels aan zee en leuke uitjes die je weekend uitwaaien compleet maken.

Sleep-over

Een weekendje weg begint bij het kiezen van je slaapplek. Gelukkig vind je heel veel fijne hotels aan zee waar je kunt overnachten. Kies bijvoorbeeld voor een hotel pal aan zee, zoals het Fletcher hotel in Scheveningen. Het uitzicht op de zee geeft je meteen de rust die je energielevel een boost geven. Staan de tropische Bahama’s ook al jarenlang op jouw bucketlist? En wil je de sfeer van de Bahama’s een keertje voorproeven? Boek dan een nachtje weg bij Punt-West Hotel in Ouddorp aan Zee. De steiger, de huisjes aan het water en the island-vibe, hier waan je je voor even op de Bahama’s.

To do enjoy

Bij een goed weekend weg, horen ook fijne ontspannende of juist actieve activiteiten. Een van de ontspannende activiteiten kunnen we sinds kort eindelijk weer ‘beoefenen’; terrassen! Bij deze tien strandtenten kun je heerlijk eten, genieten van de rust van de zee en wederom je energie boosten. Meer op zoek naar een actief uitstapje tijdens je weekendje weg? Kies dan voor blokarten, kitebuggyen of voor het Robinson Crusoe beach event. Unieke, uitdagende activiteiten, waarbij je je verstand lekker op nul kunt zetten en geen tijd meer hebt om aan werk te denken.

Lees ook:  RE:CYCLE, een coole stadsfiets van koffiecups

Uitwaaien doe je hier

Uitwaaien langs het strand kun je lopend of met de fiets doen. Wandel je graag? Ga dan voor de Panroute in Voornes Duin, bij Rockanje (Zuid-Holland). Het afwisselende duingebied bestaat uit uitgestrekte duinen, moeras, bos, stille duinmeertjes en duinvalleien. Pak je liever de fiets? Probeer dan eens de Atlantikwallroute. Een route langs de zee bij Hoek van Holland, met een historische achtergrond. Kijk welke wandel- of fietsroute start bij jouw hotel of slaapplaats aan zee, zodat je van tevoren niet ver hoeft te rijden.

Foto header via iStock, credits: MikeVanSchoonderwalt 

0 comments on “Beach-guide: van uitwaai-plekken aan zee tot energie boosters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *