2021 swimwear trends voor het hele gezin: colour-block, minimalistisch dierenprint en streepjes

2021 swimwear trends voor het hele gezin: colour-block, minimalistisch dierenprint en streepjes

Nu de zomer steeds dichterbij komt, kunnen de dromen over een stranddag binnenkort realiteit worden. Of misschien kijk je al een tijdje uit naar de familiecamping waar jullie deze zomer zullen vertoeven. Waar je vakantie ook gepland is, vergeet je zwemkleding niet! Heb je nog wat inspiratie nodig? Volg dan de laatste trends op het gebied van swimwear zodat dadelijk het hele gezin er fashionable bijloopt.

Geometrische vormen, colour-block en militaire inspiratie

De jaren ’80 beïnvloedt de stijl voor heren zwembroeken dit jaar door de introductie van geometrische vormen en prints. Wie toch op zoek is naar een iets rustiger model, kan aan de slag met het tijdloze colour blocking. Kies voor een zwembroek in één vaste kleur of maak het wat spannender met een gevarieerder kleurenpalet. Nu we al een flinke tijd bekend zijn met de utility en militair geïnspireerde trend, is het geen verrassing dat deze nu ook zijn intrede doet bij badmode. Vol patroontjes (of gewoon khaki), met de lengte tot halverwege de dij kom je ook in een ‘action man’ stijl goed voor de dag.

2021 swimwear trends voor het hele gezin: colour-block, minimalistisch dierenprint en streepjes

Minimalistisch dierenprint, cut-outs en asymmetrie

Bij de dames zien we veel dames bikini’s die teruggrijpen op de geliefde dierenprintjes. Waar je met panter patroontjes eigenlijk altijd wel goed zit, mag het ook niet aan zebra ontbreken dit jaar. Vooral minimale interpretaties daarvan – met wat strakkere lijnen en een simpel kleurenpallet – zal je deze zomer overal terugzien. Wie zich niet gemakkelijk voelt in een two-piece kan uiteraard altijd kiezen voor de tankini. Doe er je voordeel mee, want cut-outs van allerlei maten en vormen zijn in 2021 een trend. Tot slot zijn asymmetrische designs helemaal je van het, een swimwear look die je er direct modern uit laat zien.

Lees ook:  Top 10 anti-liefdesliedjes

2021 swimwear trends voor het hele gezin: colour-block, minimalistisch dierenprint en streepjes

Streepjes, teksten, printmix en vlechtjes

Voor de jongsten onder ons zien we voornamelijk dat de meisjes bikini’s vol strepen staan, wat direct een nautische sfeer creëert. Ook is de boho-stijl van gemixte printen en geweven bandjes terug van nooit weggeweest. Zowel voor jongens als meisjes is de badkleding vrolijk en bedrukt met allerlei teksten. Voor dat zomerse gevoel zijn tropische prints ook een optie – van palmbomen en bananenbladeren tot schepen en zonsondergangen.

0 comments on “2021 swimwear trends voor het hele gezin: colour-block, minimalistisch dierenprint en streepjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *