Steel de looks: Hollywoodster Brad Pitt X modemerk Brioni

Steel de looks: Hollywoodster Brad Pitt X modemerk Brioni

De verfijnde looks van niemand anders dan Hollywoodster Brad Pitt zijn nu beschikbaar voor iedereen die wat van zijn stijl wil meepikken.

We zijn niet anders gewend van Brad Pitt dan dat hij er geweldig uitziet. Zelfs een vuilniszak zou de man nog goed staan. Maar met de komst van de zomer/lente 2021 kledinglijn in samenwerking met het Italiaanse couture huis Brioni mogen we allemaal in onze handen knijpen. Nu we de kans krijgen om er zoals meneer Pitt bij te lopen pakken we die maar al te graag. Hollywoodster, filmproducent, stijlicoon en sinds kort dus ook designer. Wie had verwacht dat we nog voor zulke verrassingen zouden komen te staan? Niet onbelangrijk: het is ook echt Pitt zelf die de designs ontworpen heeft – volledig naar eigen smaak.

BP Signature

De collectie bestaat uit zeven stukken – à la ‘BP Signature’ –, waaronder een antracietkleurig pak met twee knopen, een sportjack van kasjmier met een dubbele split, een licht poloshirt met lange mouwen (ook van kasjmier), een ongevoerde auto jas, een fluwelen avondjas, een bijpassende wollen broek en tot slot een fijn katoenen avondhemd.

Voor de kenners doen vooral de laatste drie kledingstukken belletjes rinkelen. Zo droeg Pitt ze al eerder tijdens de 92e Academy Awards in 2020, waar hij de beste mannelijke bijrol won voor zijn rol als Cliff Booth in Once Upon A Time… in Hollywood.

Sexappeal groeit mee

Wat de kledinglijn laat zien is dat leeftijd niet afdoet aan stijl of klasse. Ook Pitt is met de jaren ouder geworden, maar zijn sexappeal groeit volop met hem mee. Het kleurenpallet van de collectie is donker maar zacht; de stoffen zijn simpel maar vol van textuur. Karakter staat voorop en kwaliteit is daarin dus een belangrijk element. Zoals Pitt zelf zegt gaat het om persoonlijkheid en wilt hij daar niet van afleiden. Bovendien zijn alle stukken los van elkaar makkelijk te combineren, dus kan je de collectie in een handomdraai omtoveren van Italiaanse rokkenjager tot casual look of luxe lockdown vader.

Lees ook:  Deze zomer loop je er zo bij! – 5 x de trends op schoenengebied (m/v)

De BP Signature collectie is beschikbaar op brioni.com en verschillende retailers wereldwijd. Wees er snel bij, want de collectie is exclusief!

Foto header via Brioni.com

0 comments on “Steel de looks: Hollywoodster Brad Pitt X modemerk Brioni

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *