Tip: de koffie driehoek van de Koffiepiraat

Tip: de koffie driehoek van de Koffiepiraat

Een belangrijk doel van Koffiepiraat is om de klanten blij te maken. Dit klinkt in de basis natuurlijk heel logisch. En dat is het ook. Ieder bedrijf is op zoek naar een manier om de klanten zo gelukkig mogelijk te maken. Het zorgt er immers voor dat je bedrijf een goede naam krijgt. En dat de klanten op de lange termijn ook blijven terugkeren om hun koffiebonen te kopen.

Echter is dat niet het hele plaatje. Gelukkige klanten is niet het enige doel dat Koffiepiraat zichzelf stelt op het moment dat ze goede koffie aanbieden. Dit verspreid zich namelijk over drie vlakken:

#1: Gelukkige klanten

Door een grote selectie aan hoogwaardige koffiebonen aan te bieden, is Koffiepiraat in staat om de klant gelukkig te maken. Koffiepiraat levert deze koffie op korte termijn af. Bovendien is het aanbod qua verschillende smaken iets wat de gemiddelde klant bijzonder erg waardeert. Het doel is dan ook zeker voor een deel om gelukkige klanten aan hun manier van werken over te houden.

#2: Gelukkige partners

Een tweede element is echter het creëren van gelukkige partners. Het aanbieden van kwalitatieve koffie aan een zo groot mogelijk publiek doet Koffiepiraat namelijk niet alleen. Hierbij krijgt Koffiepiraat de hulp van partners, hun leveranciers. Wanneer hun relatie goed is, zijn zij in staat om hun werk te doen. Hetzelfde geldt voor de relaties binnen de leverancier zelf. Ze willen er dus ook zeker van zijn dat hun leveranciers gelukkig zijn en daardoor maximaal presteren.

#3: Gelukkig team

Tot slot is het ook hun doel om hun team zelf te allen tijde gelukkig te houden. Een team werkt pas hard en efficiënt wanneer het met respect wordt behandeld. Bijvoorbeeld door ze een goed salaris te bieden, waarmee ze hun families kunnen ondersteunen. En door ze alleen op tijden te laten werken die goed uitkomen. Zodat ze op tijd thuis bij hun familie zijn. In het weekend werken is bij hen bijvoorbeeld op vrijwillige basis.

Lees ook:  Kun je geluid proeven? Wij probeerden het uit met koffie én een koptelefoon!

Tip: de koffie driehoek van de Koffiepiraat Tip: de koffie driehoek van de Koffiepiraat

Wanneer deze driehoek volledig in balans is, is Koffiepiraat pas echt tevreden. Het betekent dat op ieder punt iedereen gelukkig is en zijn of haar best doet bij Koffiepiraat.nl om goede koffie bij de klant te krijgen.

Foto header via iStock, credits: momnoi

0 comments on “Tip: de koffie driehoek van de Koffiepiraat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *