Sterker en fitter de zomer in met de nieuwe Polar sporthorloges

Sterker en fitter de zomer in met de nieuwe Polar sporthorloges

De afgelopen periode hebben veel mensen hun escape in sport gezocht. En omdat de sportscholen gesloten waren, trokken veel mensen voor workouts naar buiten. Het was best even schakelen, maar als je je sportschoenen of wielrenkleding serieus hebt aangetrokken, ben je nu waarschijnlijk fitter dan ooit. Om je een goed beeld van je huidige conditie te geven en je te helpen te blijven verbeteren, lanceert Polar twee nieuwe multi sporthorloges: de Ignite 2 en de Vantage M2.

Sterker en fitter de zomer in met de nieuwe Polar sporthorloges

Op welk niveau je sport maakt niet uit, het gaat erom dát je sport. Zeker nu veel  mensen thuiswerken, is om te bewegen een must. Op welk je niveau je dat boeit niet, zo lang je er plezier in hebt. De liefhebber die sport casual beleeft, is compleet geïnformeerd met de Ignite 2. Natuurlijk biedt dit horloge een nauwkeurige hartslagmeter, GPS en diverse sport- en fitnessopties. Hierbij is ook ontspannen nietvergeten. Met Nightly Recharge en Sleep Plus Stages is je rust perfect bewaakt. En met Serene kan je overal ontspanningsoefeningen doen.

Ook blingbling

Hoewel Polar lang puur op sport gericht was, biedt de Ignite 2 ook opties voor muziekbediening en meldingen van je smartphone te ontvangen. Je kan ook vooraf even kijken wat de weersvoorspelling is. Omdat de casual sporter ook zonder sportkleding de blits wil maken, is de nieuwe Ignite in toffe kleuren beschikbaar. Als je echt van blingbling houdt, is er zelfs een versie met Swarovski kristallen… Dit model is trouwens van 21 april verkrijgbaar.

Ideale trainingspartner

De serieuze sporter komt direct aan zijn trekken bij Polar. De nieuwe Vantage M2 kan je nu kopen en is een zeer compleet multisporthorloge. Hiermee monitor je al je sportprestaties tot in detail. Dit stoere model biedt alles wat de Ignite 2 biedt, maar toch net iets meer. De extra functionaliteit helpt je doelgerichter trainen. Bijvoorbeeld met trainingsschema’s via Running Programs en inzicht in je cardio- en spierbelasting met Training Load Pro. Een bijzondere optie is FuelWise dat tijdens langere trainingssessies meldt dat je echt wat moet eten of drinken om te kunnen blijven presteren.

Lees ook:  Waarom is het zo belangrijk om goede sportschoenen te kopen?

#Comebackstronger

We weten uit ervaring dat de sporthorloges van Polar doen wat ze beloven (hoewel je zelf natuurlijk het echte werk doet). Toch gaan we binnenkort zelf aan de slag met de Vantage M2. Onze ervaringen lees je later. Tot die tijd: keep on moving and #comebackstronger!

0 comments on “Sterker en fitter de zomer in met de nieuwe Polar sporthorloges

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *