Review: een avondje doorbrengen onder het genot van de Vinobox

Review: een avondje doorbrengen onder het genot van de Vinobox

Het woord ‘Vino’ laat bij velen het hart sneller kloppen. Vino doet je wanen in Italië, waar je kijkend naar de zonsopgang geniet van een volle wijn en een borrelplank. Wanneer je zo houdt van deze warme sfeer, maar even klaar bent met alle alcohol is er héél goed nieuws: Wijnconcept Vinobox brengt alcoholvrije wijnen op de markt, die net zo lekker van smaak zijn als een alcoholische wijn. Genieten van de heerlijke smaak van wijn, zonder je lichaam de alcohol te geven die het normaal gesproken binnen zou krijgen. Win-win, zou je zeggen. Wij kregen het privilege om binnen te stappen in de alcoholvrije wijnwereld.

Een feestelijke selectie

De alcoholvrije Vinobox is voor iedereen die gek is op wijn en minder fan is van alcohol. Wij merkten dat ‘the day after’ een avondje wijn drinken steeds zwaarder wordt en de hersteltijd langer duurt. Daarom kwam deze avond met de Vinobox als geroepen. Bij het openen van de box werden we verrast door de verschillende, feestelijke varianten. Een selectie die een glimlach op je gezicht brengt door de uitstraling van de wijnen. Maar niet alleen het uiterlijk is belangrijk natuurlijk. Bij een goede wijn is de fles bijzaak, de inhoud is waar het om draait.

Cheers

Het moment suprême brak aan, proosten met de alcoholvrije vino. De laatste keer dat we een alcoholvrije wijn dronken, kwamen we uit op de Jip en Janneke kinderchampagne tijdens een Oudejaarsavond. Dat nostalgische gevoel is leuk voor even, maar de smaak is er niet eentje die je vaker wil proeven. De lat lag dus hoog, omdat deze kinderlimonade niet dát wijn-gevoel waar je naar uitkijkt. Na het proeven van het eerste wijntje ‘Bardos Romantica” waren wij aangenaam verrast. Smaakvol, soepel, droog en vooral érg lekker. We proostten vrolijk verder met de volgende wijntjes, want aan keuze in de box geen gebrek.

Lees ook:  Een nieuwerwets hoorspel, speciaal voor deze spannende tijd

Gift

Wij zijn fan. Fan van de smaken, fan van de uitstraling en van het idee achter de Vinobox. De box is namelijk ook een speciaal cadeautje voor iemand die je liefhebt. Creatiever dan een wijntje uit de supermarkt. Er is over nagedacht. Wanneer je de box cadeau doet aan iemand, kun je een persoonlijke boodschap toevoegen. Ook lees je de verhalen achter de wijnen, die de beleving nog completer maken. Bestellen doe je online, de levering is gratis en op het moment wanneer het jou uitkomt. Ideaal voor deze tijd, waarin je alle cadeautjes online moet bestellen. Cheers op een fijne, alcoholvrije wijn-avond, zonder hoofdpijn, vol smaak en gezelligheid.

0 comments on “Review: een avondje doorbrengen onder het genot van de Vinobox

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *