Review: de werking van een Bach Bloesem Mix

by Redactie

Mensen zitten doorgaans ongeveer 50 minuten per week op het toilet…. dat is zo’n 43 uur per jaar! Heel wat tijd dus. En dan moet je je realiseren dat dit een gemiddelde is en veel mensen last hebben van of een moeilijke stoelgang of alleen maar op een ‘bekende’ toilet hun boodschap kunnen doen. Die 43 uur per jaar kan dus zomaar veel meer uur per jaar zijn. ‘Troubles’ met naar de wc gaan is iets wat ook al vroeg in je mensenleven kan optreden. Als kind is daar natuurlijk het welbekende proces van zindelijk worden. De een gaat dit makkelijker af dan de ander. Gelukkig zijn er middeltjes die dit proces kunnen bevorderen. Wij testten om die reden een Bach Bloesem Mix van Greetje die kan helpen bij de zindelijkheid van je kind.

Wat zijn Bach Bloesems

Bach Bloesems ontlenen hun naam aan homeopaat dr. Edward Bach die de Bach Bloesem eind vorige eeuw ontdekte. Bach was met name geïnteresseerd in de mens achter die ziekte. Hij was benieuwd of er een diepere oorzaak voor het ziek zijn kon zijn. In zijn onderzoek kwam hij er achter dat ‘niet goed in je vel zitten’ een grote factor zou kunnen spelen bij ziek zijn.

Bach raakte steeds meer overtuigd dat de natuur werkzame middelen te bieden had. Zodoende slaagde hij erin om bloesems te vinden voor alle zogenaamde emotionele conflicten in de mens die hij door de jaren heen had vastgesteld. Een Bach Bloesem Mix is een natuurlijk voedingssupplement en bevat een mengeling van originele Bach bloesemremedies.

Lees ook:  Voor iedere vader wat wils: cadeautips om je vader in het zonnetje te zetten

Persoonlijk afgestemd

Wij gingen een Bach Bloesem Mix testten, in dit geval voor het bevorderen van de zindelijkheid van mijn jongste dochter. Via deze website kon ik middels een vragenlijst aangeven waar ik naar op zoek was. Vervolgens wordt de mix voor je klaar gemaakt en krijg je het flesje een paar dagen later mooie verpakt (in een katoenen zakje) thuis gestuurd. Op het flesje staat ook de naam van de persoon voor wie het is en je krijgt er genoeg extra info bij verzonden, zodat je precies weet hoeveel druppels je per dag moet innemen. Good to know: gemiddeld merk je na een dag of 7 – 10 de eerste kleine veranderingen. Die worden groter naarmate je de druppeltjes langer inneemt.

Zo ook bij mijn dochter, langzaam zagen we meer de wil komen om op tijd aan te geven dat ze naar de wc moet. Door het dagelijks gebruik van de plantaardige druppeltjes van de Bach Bloesem Mix ervaart ze meer rust en heeft ze minder last van vaak (on)bewuste spanningen. Bach bloesemremedies helpen op die manier de vicieuze cirkel te doorbreken. We zijn er wat betreft zindelijkheid zeker nog niet, maar het is mooi te zien dat een Bach Bloesem Mix toch een verzachtende werking kan hebben op iemand zijn of haar gemoed.

Benieuwd geworden naar de werking van Bach Bloesems? Uitproberen kan altijd natuurlijk. Ook als je niet per se een holistische inslag hebt kan iemand baat hebben bij een Bach Bloesem Mix.

Foto header via iStock, Credits: MAXSHOT

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy