Loungewear waar je de lockdown wel heel relaxed mee door kan komen

Loungewear waar je de lockdown wel heel relaxed mee door kan komen

Tijdens een lockdown waarin je vooral thuis bent, lijkt elke dag dezelfde dag. Het weekend voelt ook niet altijd meer als weekend en doordeweeks zijn de dagen al helemaal niet meer te onderscheiden van elkaar. Daarom is het tijd om zelfs deze momenten speciaal te maken. Elke gelegenheid speciaal maken is iets wat we altijd, ieder moment kunnen doen. We willen je uit de dagelijkse sleur halen en zelfs tijdens de lockdown weer wat spanning, warmte en vrolijkheid creëren. Le Olive verkoopt gepersonaliseerde kimono’s, badjassen, lounge- en sleepwear waarmee je het gevoel krijgt de hele wereld aan te kunnen. Vrouwen als Rose Bertram, Anna Nooshin en Selma Omari gingen je al voor. Ook de mannen en kinderen zijn bij Le Olive aan het juiste adres. We dompelen je onder in de wereld van de gepersonaliseerde loungewear, waar een ieder zich thuis in voelt en waarmee je iedere gelegenheid speciaal maakt.

Voor de mannen, waar let je op als je dit cadeau geeft?

Er hoeft niet altijd een verjaardag of een jubileum gevierd te worden om een cadeautje te geven. Een spontaan cadeau aan je lief geven is namelijk iets waar heel veel vrouwen gelukkig van worden. Stel jezelf eerst de volgende vraag: waar zie ik mijn vrouw het liefst in? In stijlvolle loungewear, een warme badjas of een tropische kimono? Haal er zelf ook je plezier uit door iets te kiezen waar jij ook gelukkig van wordt. Als je deze keuze hebt gemaakt, is stap twee natuurlijk de kleur. Le Olive heeft zoveel verschillende soorten kleuren, dat er voor iedereen wat bij zit. Kies bijvoorbeeld voor de glitter-lijn, liefdesrood of all time favorite black. Stap 3. Personaliseren. Je kiest bijvoorbeeld de naam van je vrouw, en vervolgens kies je de kleur van het borduursel. Het fijne hieraan is dat vrouwen houden van een persoonlijk cadeau. Hoe persoonlijk wil je je cadeautje maken! Hier gaat je lief van stralen.

Lees ook:  Happy hebbedingetjes

Voor de kleintjes

Word jij al gelukkig bij de gedachten dat je gezin allemaal een gepersonaliseerde badjas aan heeft tijdens het ontbijt op zondagochtend? Ook dat is mogelijk. Le Olive heeft een kinderlijn ontworpen, waardoor alle familieleden een eigen pareltje kunnen dragen. De fleecebadjassen zitten heel warm, zacht en je kindjes zullen het liefst de hele dag in hun badjas door het huis rennen.

0 comments on “Loungewear waar je de lockdown wel heel relaxed mee door kan komen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *