Iedere dag is een feestdag met Feesthemd (m/v)

Iedere dag is een feestdag met Feesthemd (m/v)

Oké, even lekker eruit naar een spetterend feest of relaxt festival zit er nog even niet in. Maar waarom niet nét even anders voor de dag komen tijdens de online pubquiz met je vrienden? Of je kantoorgenoten tijdens een saaie meeting wakker schudden met een knallend hemd? Tot we weer echt los kunnen, bouw je met een Feesthemd gewoon je eigen partido!

Iedere dag is een feestdag met Feesthemd (m/v)

Twee broers die wel van een feestje houden, maar geen zin hebben eruit te zien als alle andere eenheidsworsten. Een gedeelde liefde voor toffe prints en verrassende design en je hebt de oorsprong van Feesthemd te pakken. Hoewel hun creaties verschillende reacties opriepen, lieten ze zich niet tegenhouden. En waarom ook? Want iedere dag is in potentie een feestdag.

M/V maakt niet uit

De oprichters zijn dol op gekke en opvallende patronen, maar houden zeker niet van rolpatronen. Feesten is feesten en is niet gekoppeld aan je geslacht. De hemden zijn dan ook unisex (vroeger) of genderneutraal (nu). Als je feest maakt het helemaal niets uit of je man, vrouw of X bent.

Geen klotsende oksels

In de online collectie van Feesthemd zit altijd een hemd dat je past – of juist niet natuurlijk. Ze zien er niet alleen verrassend uit, ze zitten ook nog comfortabel. Ideaal om je lekker vrij te bewegen. De feesthemden zijn gemaakt van Tencel, een natuurlijk product en duurzaam geproduceerd. Je hoeft dus niet bang te zijn voor klotsende oksels als je losgaat.

Dus: What time is it? Party time!

Lees ook:  Transport Tas

1 comment on “Iedere dag is een feestdag met Feesthemd (m/v)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *