5 x zo geef je jouw badkamer een warme upgrade

5 x zo geef je jouw badkamer een warme upgrade

De badkamer is toch wel echt dé plek van het huis waar je je even terug kunt trekken en tijd voor jezelf hebt. De plek waar je kunt ontspannen tijdens een warme douche, je geniet van een persoonlijke hygiëne routine en de ruimte waar je je echt even terug kunt trekken. Deur op slot, en de me-time is begonnen. Daarom is het wel zo fijn als deze plek ook echt als een zen-paradijs voelt. En om dat te creëren, hoef je helemaal niet zoveel aanpassingen te doen. Wat kleine veranderingen doen al wonderen. Met deze pareltjes van upgrades heb jij binnen een mum van tijd je eigen spa-oord, waar je de komende jaren weer mee vooruit kunt.

Trendy black

Misschien denk je dat zwart een ruimte hard maakt, maar niets is minder waar. Wanneer je kiest voor zwarte accenten in je sanitair, creëer je juist een stijlvolle basis, waar alle accessoires bijpassen. De stijl waar jij gelukkig van wordt, matcht dus altijd bij zwart sanitair. Ga bijvoorbeeld voor een zwarte inloopdouche, kranen of een regendouche.

Mandjes

Er zijn natuurlijk altijd spulletjes die je nodig hebt, maar liever niet in het zicht wil hebben. Te veel potten crème, bakjes met wattenstaafjes en losse rollen wc-papier maken een badkamer niet per se warm. Kies daarom voor rieten mandjes waar je al je spullen in op kunt bergen. Super trendy, warm en draagt heel erg bij aan het creëren van je eigen spa.

Van tulpen tot hangplanten

Om je badkamer een warme upgrade te geven, mogen bloemen en planten niet ontbreken. Kies voor een leuke hangplant, of juist voor pampusgras om een lichte kleur in je badkamer te brengen. Het effect van een bosje tulpen in je badkamer zal je verbazen. Kies de bloem of plant die bij jou past, als ze maar een plekje krijgen.

Lees ook:  3 x wooninspiratie om de zomer in je huis te halen

Details

Accessoires doen heel veel voor de sfeer in de badkamer. Duik in de wereld van de handzeeppompjes, zeephouders en mandjes waarin je douchespullen kwijt kunt. Ga voor een stijl waar jij warm van wordt en trek deze lijn door in alle accessoires. Zo creëer je een geheel door de rust die ontstaat.

Wall art

Iets wat je niet vaak tegenkomt, maar wat wel veel sfeer in je badkamer brengt: een trendy schilderij. Je kunt gaan voor een natuurlijke foto, een hippe quote of een schilderij met streetart. Iets aan de muur creëert altijd sfeer, dus ga voor iets wat bij jouw droom-badkamer past.

Foto header via iStock, credits: KatarzynaBialasiewicz

0 comments on “5 x zo geef je jouw badkamer een warme upgrade

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *