Stylingtips om een Pinterest-proof badkamer te creëren

Stylingtips om een Pinterest-proof badkamer te creëren

Verdwalen op Pinterest, iets waar velen van ons heel gelukkig van worden. Het fijne aan Pinterest is dat je veel inspiratie op kunt doen en al je favorieten vast pint, waardoor je een goed overzicht hebt van jouw perfecte interieur. Het lastige is dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en niet meer weet hoe je de styling in de praktijk toepast. Daarom hebben wij fijne tips voor je verzameld, waarmee je je eigen Pinterest-proof badkamer creëert en meteen een nieuw lockdown-project te pakken hebt. Handen uit de mouwen, klaar met pinnen, op naar jouw droom badkamer.

Ruimte optimaliseren

Of je nou een grote of een kleine badkamer hebt, de ruimte zo optimaal mogelijk indelen werkt altijd. Met een glazen douchewand, creëer je naast een ruimtelijk gevoel ook een stijlvolle badkamer. De ruimte wordt open door een glazen douchewand en daarmee is er des te meer ruimte voor accessoires die bij jouw stijl passen. Onze favoriet voor een Pinterest-proof badkamer? Een douchewand met een mat zwart raster. Een echte eyecatcher waarmee je je badkamer een Pinterest-update geeft.

Ronde spiegels

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen: de grote, verlichte, ronde spiegels. De spiegels brengen de hotelsfeer terug naar je eigen badkamer. Je hoeft dus echt niet naar een hotel om dit gevoel te creëren. Om de Pinterest-feeling helemaal terug te laten komen, is het fijn om voor een spiegel te kiezen die verlichting rondom heeft. Zo krijg je ook niet meer te horen dat je make-up net wat te dik is aangebracht of je net dat ene plekje vergeten bent tijdens het scheren.

Lees ook:  3 x zo style je de eettafel voor de Paasbrunch

Accessoires

Bij het kiezen van accessoires is het belangrijk om een stijl de overhand te geven. Anders loop je er al snel tegen aan dat je badkamer van alles wat heeft, maar het net niet is voor jou. Accessoires geven sfeer en warme aan je badkamer, dus bedenk van tevoren goed welke stijl nou echt bij jullie huis past. Ga je voor hotel chique? Kies dan voor minimalistische accessoires, in de kleuren zwart en goud om de luxe uitstraling te creëren. Houd je van een landelijke badkamer? Kies dan juist voor lichte – en houtaccenten, zodat je de landelijke sfeer goed naar voren laat komen.

Foto header via iStock, credits: gan chaonan

0 comments on “Stylingtips om een Pinterest-proof badkamer te creëren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *