Ford brengt ouderen gezelligheid met diners voor twee

Ford brengt ouderen gezelligheid met diners voor twee

Veel Nederlanders hebben wel een alleenstaande kennis of familielid die het nu extra moeilijk heeft door het gebrek aan sociale contacten. De donkere dagen (die gelukkig langzaam weer lichter worden) maakt het alleen thuisblijven nog pittiger. Automerk Ford heeft zich daarom aangesloten bij de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Met als doel: ouderen een welverdiend genietmomentje te bezorgen onder het genot van een thuisdiner – of lunch – voor twee. Beschikbaar gesteld door Ford en Oh My Guts.

100 maaltijden en 1 Mustang Mach-E

Bij de actie van Ford Nederland worden in totaal honderd maaltijden voor twee weggegeven. Als je initiatief neemt om een hapje te gaan eten bij een alleenstaande oudere uit eigen familie of kennissenkring, maak je ook nog kans op iets anders. Namelijk een lang weekend rijden met de gloednieuwe, volledig elektrische Mustang Mach-E. Om daar maximaal van te kunnen genieten, gebeurt dat op het weekend voorafgaand aan 21 juni, de langste dag van het jaar. En tijdens die minst donkere dag is er vast tijd om nogmaals – én in stijl – op bezoek te gaan bij de oudere waar het allemaal om was begonnen.

Zo werkt het

Iedereen die met een gezellig bezoek een lichtpuntje wil brengen in het leven van een alleenstaand ouder familielid of kennis, kan vanaf nu op de social mediakanalen van Ford Nederland delen wat hij of zij gaat doen en voor wie. Hierdoor maken deelnemers kans op een thuisdiner of -lunch voor twee. Met een promotiecode ter waarde van € 30 kan de maaltijd zelf worden samengesteld via www.ohmyguts.nl. De maaltijd wordt op een dag naar keuze thuisbezorgd. Zo kan de oudere er samen met de initiatiefnemer tijdens een goed gesprek heerlijk van genieten. Ook met de nieuwste coronamaatregelen is een thuisdiner of -lunch voor twee mogelijk. Deel je dit met @FordNederland en de hashtag #eenkleingebaar dan maak je ook nog kans op een lang weekend rijden in de Mustang Mach-E.

Over Eén tegen eenzaamheid

Het doel van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid (ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) is de trend van eenzaamheid onder ouderen te doorbreken. Dit doet het actieprogramma door middel van een brede beweging die ervoor staat dat ouderen meedoen en ertoe doen. Oók als ze minder vitaal en actief zijn. Onderdeel is de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid waaraan meer dan 130 landelijke bedrijven en organisaties deelnemen.

Lees ook:  Waar de natuurliefhebber, stedenjager of foodie heen moet tijdens een reis naar China

0 comments on “Ford brengt ouderen gezelligheid met diners voor twee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *