Een vorstelijk biologisch maaltje voor je huisdier van Edgard & Cooper

by Bette de Koning

Gezond, lekker en duurzaam eten. Dat willen we allemaal, en we gunnen het iedereen, niet? Zo ook onze trouwe viervoeters. Goed nieuws: Edgard & Cooper regelt het voor je. Hun biologisch honden- en kattenvoer schijnt niet alleen goed voor dieren te zijn maar ook voor onze leefomgeving. Dat is pas verantwoordelijk voeren. Wij ontvingen een proefpakketje voor onze eigen #Hondtoon.

Hoe het begon

Edgard & Cooper kent een goed verhaal. Het begint met twee Belgische studenten, die nog steeds goede vrienden zijn en hun honden (Edgard en Cooper) het beste van het beste gunnen. Met hun merk willen ze lekkerder en gezonder honden- en kattenvoer maken dat óók goed is voor de planeet.

Een vorstelijk biologisch maaltje voor je huisdier

Minimale pootafdruk

Geen onnodig plastic is één van de motto’s van Edgard & Cooper. Het voer zit dan ook in zakken die gemaakt zijn van planten en 100% biologisch afbreekbaar. Hun blikken zijn te recyclen. Het bedrijf is zo goed als plasticvrij en ze hebben een uitgebreid ‘Zero Pawprint Plan voor een ‘minimale pootafdruk’. Ze doen nog meer om de wereld een betere plek te maken. Zo helpt hun Edgard & Cooper Foundation honden en katten in nood.

Gewoon goed voer

Het voer zelf is een groot succes bij mijn eigen labrador #Hondtoon én bij honden en katten in heel Europa. Dat kan ook bijna niet anders, want het zit vol met goede en vooral lekkere dingen. Ze ontwikkelden een evenwichtige receptuur. Voor de honden met vers vlees, voedzame organen,groenten en fruitsoorten. Katten mogen genieten van verse (MSC approved) vis, vlees, kruiden, bloemen en aardappel. En dat alles biedt je huisdier de benodigde koolhydraten, vitaminen, vezels en vetten om blij en gezond te blijven.

Lees ook:  Zo maak je jouw tuin of balkon summer ready

Een vorstelijk biologisch maaltje voor je huisdier

#Hondtoon was blij met Edgard & Cooper, dus voor mij is het een echte ‘feel good purchase’!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy