De leukste cadeaus voor na de lockdown

De leukste cadeaus voor na de lockdown

Je kan het je misschien al bijna niet meer voorstellen, maar er gaat een tijd komen dat we weer allemaal gezellig op verjaardagsvisite gaan. Oké, op de welbekende kringverjaardag zit misschien niemand te wachten, maar een leuk feestje op zijn tijd is iets waar de meeste mensen echt wel weer aan toe zijn. Maar ja, wat is nu een geschikt cadeau voor de persoon die dan jarig is? Het lijkt soms een beetje alsof we verleerd zijn om nog met echt leuke cadeau-ideeën te komen. Dit artikel helpt je in elk geval al vast weer een beetje op weg.

Bloemen en planten

Waar je eigenlijk nagenoeg nooit de mist mee in kan gaan, is met bloemen en planten kopen. Elk huis of elke tuin kan wel een leuke plant of een mooie bos bloemen gebruiken. Denk wel even na over waar de ontvanger van houdt en wat voor soort interieur hij of zij heeft. Het moet natuurlijk wel allemaal een beetje erbij passen.

Geef een beleving cadeau

We hebben allemaal maandenlang vooral thuis doorgebracht, dus het is misschien wel leuk (als de maatregelen dat toelaten) om iets te geven wat de jarige buiten de deur kan doen. Want ook al heb je je thuiswerkplek nog zo leuk gepimpt, het is ook fijn als je weer even lekker de deur uit kan.

Geef daarom eens een restaurantbon, kaartjes voor de film of theater of misschien een leuke workshop cadeau. Als je dan zelf ook nog meegaat naar die activiteit, heb je dubbel plezier van je gegeven cadeau. Mensen gaan het echt waarderen als ze weer wat leuke to do-vooruitzichten op de planning hebben staan.

Lees ook:  Zo speel je padel, de trend overgewaaid uit Spanje

Kies voor een sportief cadeau

Maand na maand thuiszitten met weinig perspectieven, vergt vaak ook veel van onze lichamen. Ofwel: we eten en drinken te veel en we bewegen te weinig. Misschien dat je het eerstvolgende cadeau voor een jarige in de sporthoek moet zoeken. Geef een horloge met stappenteller of doe je vriend of vriendin gewoon een paar maanden sportschool cadeau.

Ben er gewoon

Na de lockdown is vast iedereen blij om überhaupt weer mensen over de vloer te krijgen. Dus waarschijnlijk is je aanwezigheid in huis of in de tuin voor hen al meer dan genoeg. Want door gewoon op de verjaardag aanwezig te zijn, geef je de jarige al heel veel plezier en gezelligheid mee. Maar misschien dat een klein flesje wijn de feestvreugde nog iets verder kan verhogen als je echt niet met lege handen aan wilt komen?

Foto header via iStock, credits: RuthBlack

0 comments on “De leukste cadeaus voor na de lockdown

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *