Verborgen Nederlandse Airbnb parels 2.0

by Jill Buitenhuis

Airbnb is een platform, waarop je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Er is zoveel aanbod, wat het lastig maakt om te kiezen waar je nu echt naar toe wil. Al eerder struinden we Airbnb af, op zoek naar verborgen parels. Nu zijn we terug met de 2.0 versie. Gericht op knusse huisjes, veel gezelligheid en plekken waar je het echte winterse gevoel kunt opdoen.

Uitwaaien

Het echte winterse gevoel doe je hier op. Dit huisje tikt namelijk onze hele wensenlijst aan. Op slechts honderd meter afstand van het duingebied van Noordwijk vind je deze plek. Het strand vind je al binnen een kwartier wandelen. Door de ruimte tuin rondom de bungalow zit je heerlijk rustig en heb je veel privacy. De ideale plek dus om even op te laden en uit te waaien.

Romantisch

De romantiek straalt van dit boshuisje af. Het huis is gelegen aan een bosrijk zandpad, in een grote bostuin van 1600 vierkante meter. Je vindt het huis dichtbij karakteristieke plaatsjes als Elburg en Hattem. Het wellness resort De Veluwse Bron vind je ook om de hoek. Samen met je lief heb je hier een fijne, rustige tijd.

Idyllisch eiland

Lakeland lodge is een vakantiehuisje die je vindt op het idyllische eiland De Woude. Het eiland is alleen bereikbaar per boot of veerpont. Binnen een minuut vaar je over het Markervaart naar je het stulpje waar je kunt ontspannen. De Woude is voor het grootste gedeelte in beheer van Staatsbosbeheer, omdat het een uniek vogelgebied is. Je hebt dus ook nog wat te spotten op het eiland.

Lees ook:  Op de koffie op het 'platteland': 4 x de leukste streekwinkels in Nederland

Hideaway

Dit is zo’n verborgen parel waar je meteen naar toe wil. Middenin het bos van Lieren vind je deze cottage, waar je aan de werkelijkheid ontsnapt. Je vindt geen televisie in dit huis, want daar is het veel te romantisch voor. Deze plek is gemaakt om rust te krijgen. Daarom vind je in het huisje ook een groot terras waarop je de dag in rust begint en kijkt naar de opkomende zon. Er zijn meditatiekussens en yogamatten in het huisje, waardoor je de rust nog naar een dieper level tilt.

Glamping in nature

Als laatste vonden we dit mooie plekje in Laag-Soeren. Je slaapt in een yurt(!), midden in de natuur. Ga hout hakken, een vuurtje stoken en samen rond de kachel zitten. Luister naar de vogels en de wind die langs de yurt waait. Een heel fijn plekje, waar je een hele mooie ervaring zult beleven.

Foto header via iStock, credits: Boyloso 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy