Op deze locaties wordt ’thuiswerken’ weer leuk!

by Imke

Thuiswerken… Waar de een dit misschien heel prima lijkt te vinden, is het voor menigeen een crime. Met name voor ouders met (kleine) kinderen of mensen die klein behuisd zijn, is thuiswerken zeker geen ideale situatie. Gelukkig zijn er alternatieve plekken waar je ook kan ’thuiswerken’ zonder de ruis van thuis. Eén van de mooie initiatieven die je daarmee kan helpen is het platform VoorDeThuiswerkers. Opgezet tijdens de lockdown om thuiswerkers en hotels door de coronacrisis te helpen.

Ontstaan idee

Tijdens de eerste lockdown waren oprichters Seffie en Olivier aan het thuiswerken. Net als de rest van heel Nederland. De uitdagingen die hieraan verbonden waren werden snel duidelijk. Het is ontzettend lastig focussen met spelende kinderen om je heen, partners die ook hun ding moeten doen thuis en buren die besluiten het huis te gaan verbouwen. Maar niet alleen de thuiswerkers hadden het zwaar ook hotels hadden het opeens moeilijk met het wegvallen van klandizie. Door deze combi ontstond het idee bij de oprichters van VoorDeThuiswerkers:

Door hotelsuites te gebruiken als werkplek kunnen thuiswerkers en hotels elkaar helpen.

Binnen enkele dagen stond de website live en kwamen de eerste boekingen binnen. Inmiddels zijn meer dan 150 hotels aangesloten over heel Nederland en kunnen duizenden thuiswerkers van de rust en focus die de hotelsuites bieden.

Zelf heb ik al mogen werken bij Zoku, een hotel (op 10 minuten van het centrum van Amsterdam) met loft-style kamers. Een echte aanrader, om even in alle rust op een verfrissende locatie te kunnen werken. Benieuwd naar hotels bij jou in de omgeving die zijn aangesloten? Kijk dan op VoorDeThuiswerkers.nl.

Lees ook:  Zouden meer vrouwen een techn(olog)isch beroep moeten kiezen?

Afbeelding header via Facebook-pagina VoorDeThuiswerkers.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy