Op deze locaties wordt 'thuiswerken' weer leuk!

Op deze locaties wordt ‘thuiswerken’ weer leuk!

Thuiswerken… Waar de een dit misschien heel prima lijkt te vinden, is het voor menigeen een crime. Met name voor ouders met (kleine) kinderen of mensen die klein behuisd zijn, is thuiswerken zeker geen ideale situatie. Gelukkig zijn er alternatieve plekken waar je ook kan ‘thuiswerken’ zonder de ruis van thuis. Eén van de mooie initiatieven die je daarmee kan helpen is het platform VoorDeThuiswerkers. Opgezet tijdens de lockdown om thuiswerkers en hotels door de coronacrisis te helpen.

Ontstaan idee

Tijdens de eerste lockdown waren oprichters Seffie en Olivier aan het thuiswerken. Net als de rest van heel Nederland. De uitdagingen die hieraan verbonden waren werden snel duidelijk. Het is ontzettend lastig focussen met spelende kinderen om je heen, partners die ook hun ding moeten doen thuis en buren die besluiten het huis te gaan verbouwen. Maar niet alleen de thuiswerkers hadden het zwaar ook hotels hadden het opeens moeilijk met het wegvallen van klandizie. Door deze combi ontstond het idee bij de oprichters van VoorDeThuiswerkers:

Door hotelsuites te gebruiken als werkplek kunnen thuiswerkers en hotels elkaar helpen.

Binnen enkele dagen stond de website live en kwamen de eerste boekingen binnen. Inmiddels zijn meer dan 150 hotels aangesloten over heel Nederland en kunnen duizenden thuiswerkers van de rust en focus die de hotelsuites bieden.

Zelf heb ik al mogen werken bij Zoku, een hotel (op 10 minuten van het centrum van Amsterdam) met loft-style kamers. Een echte aanrader, om even in alle rust op een verfrissende locatie te kunnen werken. Benieuwd naar hotels bij jou in de omgeving die zijn aangesloten? Kijk dan op VoorDeThuiswerkers.nl.

Lees ook:  11 x black-owned businesses voor de beste fashion

Afbeelding header via Facebook-pagina VoorDeThuiswerkers.

0 comments on “Op deze locaties wordt ‘thuiswerken’ weer leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *