4 x tips voor een betaalbare smartphone

by Redactie

Het zijn lucratieve tijden voor smartphonereparateurs. Mensen wachten langer totdat ze een nieuwe telefoon kopen. In plaats daarvan laten ze hun ‘oude’ telefoon sneller repareren. Niet gek dat mensen in deze tijden van economische onzekerheid kiezen voor meer budget oplossingen wat betreft de aanschaf van een nieuwe smartphone. Daarom geven wij ook 4 tips voor een betaalbare smartphone:

1) Koopjes jagen

De Nederlander in ons komt bij een ieder naar boven wanneer het gaat om koopjes vinden. Ook smartphones zijn te vinden tegen mooie kortingen. Het enige wat je daarvoor moet weten is de juiste sites. Zo kan je via bespaardeals.nl hele mooie kortingen vinden. En heb je voor een best betaalbare prijs bijvoorbeeld een nieuwe Samsung in huis. Goed in de gaten houden dus én er snel bij zijn vervolgens!

2) Tweedehands telefoons

Een andere optie is een refurbished telefoon, oftewel een tweedehands telefoon. Deze telefoons zijn vaak tot 50 procent goedkoper dan een nieuwe telefoon. Maar de telefoon is wel in een even goede staat en vaak voorzien van een aantal jaren garantie. Wel zo fijn. Bijkomend pluspunt is dat het een duurzame oplossing is. In deze tijd waarin we al zo veel consumeren is een beetje aan de wereld denken wel op zijn plaats. Upcycling it is.

3) Recycle je oude telefoon

Wanneer je een ongelukje maakt met je telefoon, hoeft dat niet gelijk het einde van je telefoon te betekenen. Helemaal als je een wat onhandig persoon zou zijn, zou dat een behoorlijk dure hobby zijn. Je telefoon laten repareren of updaten kan immers prima. Bijkomend voordeel is dat de gegevens op je telefoon niet gewist worden. Alles blijft kortom bij hetzelfde. Aangezien mensen steeds vaker hun telefoon laten repareren zijn er genoeg winkels waar je hiervoor terecht kan.

Lees ook:  5 x de leukste online games

4) Maak de juiste overwegingen

Misschien een open deur, maar bedenk bij jezelf ook of je wel echt een nieuwe telefoon nodig hebt. Wil je enkel en alleen een upgrade van je telefoon? Dan is het misschien wel aan te raden gewoon even te wachten en pas die ene telefoon te kopen wanneer je budget het ook toelaat.

Foto header via iStock, credits: Pinkypills

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy