Wat de parfum die je draagt vertelt over jouw persoonlijkheid

Wat de parfum die je draagt vertelt over jouw persoonlijkheid


Ieder mens heeft zijn voorkeuren. Dat maakt ons tot wie we zijn. Zo vertelt jouw kledingstijl iets over jouw karakter, net zoals je favoriete muziekgenre en lievelingseten. Maar hoe zit dat eigenlijk met geuren? Wat vertelt de parfum die jij draagt over wie jij bent? Misschien wel meer dan je denkt. Als je naar jouw toilettafel kijkt, dan zul je vooral overeenkomstige parfums zien. Bijvoorbeeld geuren die houtig, bloemig of juist fris zijn. Wat zegt dat over jou?

Het verhaal van parfum: wie je bent draag je met je mee

Waar de één zich heel prettig voelt bij houtachtige geuren, draagt de ander liever een fris parfum met tonen van citrus. Logisch, want je draagt de geur die bij je past. Parfums vertellen dus écht iets over wie jij bent. Dat geldt voor zowel dames als heren. Ben je benieuwd naar wat jouw favoriete geur vertelt over jou? Dan is het goed om eerst de geursoort te onderscheiden. Jouw parfum kan namelijk houtachtig zijn, fris of vooral bloemig.

Houtachtige parfums: jij bent sensueel, warm en houdt van spanning

Als jij het liefst parfums draagt die vooral houtachtig ruiken, dan heb je een warm en sensueel karakter. Je bent altijd in voor een uitdaging en laat je graag verrassen. Je persoonlijkheid is warm en hartelijk, maar je laat niet met je sollen. Jouw parfum onderstreept ook de aantrekkingskracht op het andere geslacht. Een parfum dat goed bij je zou passen is Molecule 01. Een uitdagende geur die je telkens weer weet te verrassen. Of een Chanel Parfum daar zit je ook altijd goed mee.

Lees ook:  Hoe je een fysieke beperking de baas bent in huis

Bloemig: elegant, vrouwelijk en optimistisch

Omring jij je het liefst met bloemige geuren? Dan verklapt jouw parfum dat je niet alleen op en top vrouw bent, maar ook nog eens een heel lief karakter hebt. Je probeert overal het positieve van in te zien. Mensen laten zich graag omringen met jouw aanwezigheid. Je bent optimistisch ingesteld en weet andere mensen te imponeren met je klasse. Een parfum dat jouw persoonlijkheid in één keer omschrijft is Bloom van Gucci of Libre van Yves Saint Laurent. Ook geuren als Narciso Poudrée lijken voor jouw persoonlijkheid te zijn gemaakt.

Citrus: positieve wervelwind met 1001 ideeën

Jouw citrus parfum laat een ander direct weten dat je creatief en vindingrijk bent. Jij denkt niet in obstakels maar in oplossingen. Je hebt altijd wel een fantastisch idee voorhanden. Je bent innemend, beleefd en goed gezelschap. Je weet je te gedragen in een casual bar, maar ook tijdens een gala diner. Je bent meegaand maar hebt jouw grenzen altijd scherp. Een parfum dat heel goed aansluit bij jouw karakter is bijvoorbeeld Cadre Boise van Mancera of Yellow Diamond Intense van Versace. Ook het parfum Gentlewoman van Juliette has a gun kan jouw karakter tot in de details omschrijven.

Draag een parfum dat past bij jouw karakter

Omdat parfum en eau de toilette écht iets zegt over wie je bent, is het belangrijk om jouw eigen geur te ontdekken. Dat is overigens niet moeilijk, want we hebben allemaal een bepaalde voorkeur. Misschien voor zware geuren met muskus, of bloemige parfums met accenten van citrusvruchten.

Lees ook:  5 x slim besparen doe je zo

Foto header via pixabay.com 

0 comments on “Wat de parfum die je draagt vertelt over jouw persoonlijkheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *