Vinobox: persoonlijk verrassingspakket vol heerlijke wijnen

Vinobox: persoonlijk verrassingspakket vol heerlijke wijnen

Rood & wit, complex en vol & rijk. Meer had Vinobox niet nodig om mij te verrassen met een aantal heerlijke wijnen. En dat is gelukt. De drie flessen die ik in een fraai vormgegeven doos op mijn deurmat vond, waren ronduit heerlijk. En het mooie is dat Vinobox dit ook graag voor jou doet.

Het principe van Vinobox is eenvoudig en superpraktisch. Zeker nu het toch écht de bedoeling is om zo min mogelijk de straat op gaan. Om zeker te weten dat je de komende feestdagen – en alle dagen daar omheen – toch kunt genieten van mooie wijnen, hoef je alleen een Vinobox abonnement af te sluiten. Aan de hand van een paar concrete vragen, maakt eigenaar Flip Harmsma een persoonlijke selectie uit zijn assortiment van onafhankelijke wijnhuizen. En je hoeft alleen maar af te wachten, want hij stuurt ze ook nog op.

Verrijking voor je maaltijd

Ik maakte kennis met twee bijzondere Spaanse wijnen. De stevige, maar door veel fruit mooi ronde Tempranillo (Castillo de Aresan Tempranillo Tinto Fino). En de rioja El Arca de Noe Tinto Crianza. Deze laatste had wat zachts, bijna fluweelachtigs, zonder dat de smaak daardoor vlak was. De derde verrassing was een vette Lynx Chardonnay uit Californië. Deze goudgele wijn voldeed aan alles wat je van deze populaire druif mag verwachten: tropisch fruit en de zoetigheid van vanille met daardoor heen ook licht wat hout. Stuk voor stuk verrijkingen voor een goeie maaltijd.

Succes verzekerd

De verrassing hoeft zeker niet op te houden na een keer. Als je kiest voor het flexibele online wijnabonnement kun je de wijnen via je persoonlijke account beoordelen, zodat Flip je smaak goed leert kennen. De volgende keer krijg je dan geheid weer een aantal mooie exemplaren uit zijn rijk gevulde kelder gepresenteerd. En heb je even geen idee voor een mooi (kerst)cadeau voor die ene vriend of vriendin die alles al heeft. Succes verzekerd!

Lees ook:  6 x originele last minute kerstcadeaus

Wijn zoals wijn bedoeld is

Wat mij betreft doet Vinobox zijn pay-off alle eer aan: wijn zoals wijn bedoeld is. En daar kun je dan ook nog aan toevoegen: En ook nog gewoon afgeleverd aan huis.

0 comments on “Vinobox: persoonlijk verrassingspakket vol heerlijke wijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *