4 x luxe kerstcadeau ideeën voor de man met stijl

by Redactie

Het is december! En voor de meesten onder ons betekent dat voornamelijk één ding: kerst. Het vinden van de perfecte cadeaus is niet makkelijk, zeker voor mannen is dit vaak moeilijker dan het lijkt. Het liefst geef je iets speciaals én nuttigs. Daarom bij deze vier luxe kerstcadeau ideeën voor de man met stijl.

Nieuw paar schoenen

Denk aan een mooi geveterd paar of juist een stel leren of suède laarzen: de juiste schoenen maken de man. Als je schoenen voor heren gaat kopen, let dan op materiaal, kleur, de hoogte van het model en vooral ook de neus. Trends die we in de herfst/winter van 2020/2021 veel terug zien zijn multi-color, veterboots en – voor de gedurfde showstopper – krokodillenprint. Of het nou voor een speciale gelegenheid is (zoals een huwelijk of een uitreiking) of gewoonweg voor het opbouwen van een tijdloze garderobe, een nieuw paar schoenen is een mooie cadeau om een man met stijl te schenken.

Design meubilair

We staan er niet zo vaak bij stil, maar ons meubilair bepaalt grotendeels wat ons huis ook echt een thuis maakt. Daarom is een nieuw meubelstuk waar hij altijd al van heeft gedroomd een perfect cadeau voor de kerstdagen. Een stukje design heeft los van een nuttige functie ook altijd een prachtige vorm, en creëert in een handomdraai een unieke sfeer in huis. Kies bijvoorbeeld voor moderne verlichting, een strak bankstel of een echt fauteuil voor in zijn werkkamer. Meubilair kan je tegenwoordig heel gemakkelijk online kopen – en er is aanbod genoeg voor een bijzonder kerstcadeau.

Lees ook:  In business: de leukste en slimste redenen om je items te bedrukken!

Sieraden en accessoires

Wie denkt dat sieraden en accessoires niet zijn weggelegd voor de man, die zit goed fout. Denk aan oorbellen, ringen, kettingen, armbanden, maar ook bijvoorbeeld manchetknopen, zonnebrillen en horloges zijn een prima cadeau optie. Een van de voornaamste redenen waarom sieraden ook voor mannen een fijn cadeau is, is de tijdloosheid! De man met stijl houdt wel van luxe, en accessoires zijn een verfijnde manier om dat naar voren te brengen. Wil je het nog wat persoonlijker maken? Laat dan zijn initialen graveren of een datum die belangrijk is.

Alcohol van de bovenste plank

Er is nooit een beter excuus om goed warm te blijven door middel van een goed gevuld glas alcohol dan tijdens de feestdagen in december. Schenk iemand daarom een fles likeur van de hoogste klasse. Zo zijn cognac en whisky favorieten onder de pittigere, warmere dranken voor de koudere maanden. Let wel, bij goede alcohol is het wel degelijk belangrijk om de juiste kwaliteit aan te schaffen: het beïnvloedt de smaak enorm! Voor een leuk extraatje kan je er altijd een set glazen of een kristallen schenkfles bij cadeau doen om de set compleet te maken.

Foto header via iStock, credits: monkeybusinessimages

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy