Geurpods die je water een smaakje... uhh... geurtje geven!

Geurpods die je water een smaakje… uhh… geurtje geven!

Dat water belangrijk is in ons leven, dat weet iedereen waarschijnlijk wel. Niet alleen moet een mens minstens 1,5 liter water per dag drinken om gezond te leven, ook kan een mens maar maximaal 1 week zonder water. De afgelopen jaren zijn er dan ook heel wat mooie (duurzame) flesjes op de markt gekomen, om zo altijd water bij je te kunnen hebben. Eén minpunt; het is soms wat saai dat water. Maar daar heeft air up iets op verzonnen, water met een geurtje!

Geurpods

De waterfles van het nieuwe merk air up is anders dan andere flessen. Je vult de fles namelijk wel gewoon met kraanwater, maar installeert vervolgens een zogenaamde geurpod. Vervolgens drink je dus puur kraanwater met een smaak, zoals appel of limoen. Althans…je dénkt dat het water een smaak heeft. Doordat er lucht langs de geurpod je neus instroomt wanneer je een slok water neemt, lijkt het alsof je water met een smaakje drinkt. In werkelijkheid bereikt deze smaak je hersenen dus alleen via je neus. Onderstaande video laat zien hoe dit precies werkt.

Duurzaam

Mooi meegenomen is dat de air up ook duurzaam is.De fles zelf is gemaakt van BPA-vrij Tritan en het mondstuk is gemaakt van voedselveilige siliconen die ook in fopspenen worden gebruikt. De geurpods zijn 100% recyclebaar en de aroma’s zijn 100% natuurlijk.

Geurpods die je water een smaakje... uhh... geurtje geven!

Starter set

De starter set van de air up bestaat uit een fles en 2 geurpods en is via de webshop van air up te koop. Daarnaast zijn er accessoires, zoals een schoonmaakborsteltje voor het rietje en andere kleuren straps, en 12 verschillende geurpods verkrijgbaar. Cadeau idee voor december?

Lees ook:  Heb je een opstal- en inboedelverzekering nodig?

Geurpods die je water een smaakje... uhh... geurtje geven!

0 comments on “Geurpods die je water een smaakje… uhh… geurtje geven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *