De nieuwste Apple iPhones (12-serie) onder elkaar!

De nieuwste Apple iPhones (12-serie) onder elkaar!

De nieuwe Apple iPhone 12-serie is onlangs onthuld! Met de iPhone 12, de 12 Pro, de 12 mini en de 12 Pro Max zijn er dit najaar maar liefst 4 iPhones toegevoegd aan de iPhone collectie. Wij zetten ze alle vier voor je onder elkaar. Want wat zijn nu precies de verschillen tussen en de voordelen van deze 4 smartphones?

De iPhone 12

De iPhone 12 is samen met de andere drie uit de 12-serie de snelste iPhone ooit. Dat komt door de super krachtige Apple A14 Bionic-processor. Deze chipset is maar liefst 50 procent sneller dan welke smartphoneprocessor ook. Met als resultaat sneller opstartende apps die niet haperen. Daarnaast valt aan het design op dat ontwerp hoekig (met een schermformaat van 6.1 inch) is en het een kleinere notch heeft. Ook fijn: de smartphone is stof- en waterdicht én je kan er haarscherpe foto’s mee maken. De iPhone 12 kopen kan al vanaf 840 Euro.

De iPhone 12 Pro

De iPhone 12 Pro lijkt in vele opzichten op de iPhone 12. Echter is er een voordeel die de 12 niet heeft, namelijk de zogenaamde LiDAR-scanner. Deze extra feauture gebruikt reflecterend licht om de afstand te bepalen van de camera tot objecten in zijn buurt. En dit kan hij tot vijf meter, zowel binnen als buiten. Wat het handige daaraan is dat de smartphone een beter beeld heeft van hoe de omgeving eruitziet waarin jij een foto maakt. Met als resultaat een extra realistisch beeld. Voor 1065 Euro kan je de Apple iPhone 12 Pro in je bezit hebben.

Lees ook:  Van deze LEGO art creaties sla je steil achterover

De iPhone 12 Pro Max

Deze iPhone is de grootste in de serie met een schermformaat van 6.7 inch. Daarnaast is de 12 Pro Max de krachtigste en zuinigste iPhone ooit. Waar de Pro Max anders is dan de 12 Pro, ligt opnieuw grotendeels bij de camera. De telelens is 65 mm, waardoor je 2,5 keer kunt inzoomen (in plaats van 2 keer). Ook heeft de Pro Max een Sensor-Shift Optical Image Stabilization. Wat in het kort wil zeggen dat het opvangen van de schokken plaatsvindt in de sensor en niet in de lens van de camera. Voor de 12 Pro Max moet je wel wat dieper in de buidel tasten; de smartphone heeft een vanaf-prijs van 1155 Euro.

De iPhone 12 mini

De laatste in deze serie, de mini, is een echte aanwinst. Ben je een beetje klaar met die grote schermen, dan is de mini een goede keuze. Niet alleen is hij compact, ook is ie supersnel en heeft gewoon dezelfde voordelen als de andere telefoons in deze serie. Doordat het scherm ‘slechts’ 5.4 inch scherm telt kan je deze iPhone weer makkelijke met één hand bedienen. En past ie ook een stuk makkelijker in je broekzak (zonder uit-je-zak-val-gevaar). De mini is te koop vanaf 744 Euro.

0 comments on “De nieuwste Apple iPhones (12-serie) onder elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *