IKEA meets LEGO, een toffe samenwerking voor jong en oud

IKEA meets LEGO, een toffe samenwerking voor jong en oud

Nog meer LEGO nieuws deze week, want IKEA lanceert namelijk in samenwerking met LEGO de collectie BYGGLEK. Oftewel een reeks producten die spelen en opruimen samenbrengt. Spelen is een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Niet alleen bevordert het je creativiteit en vermindert het stress, het brengt ook mensen samen. Maar rondslingerend speelgoed brengt ook frustraties met zich mee. Wie heeft niet wel eens met je blote voeten op een LEGO steentje gestaan (aaaahhhh, pijnlijk!). Met de BYGGLEK opbergdozen kan je losse steentjes opruimen én maak je de mooiste creaties op, in en om de doos. Zo hoeven bouwwerken niet afgebroken te worden en kunnen je kids – en volwassenen – de volgende dag gewoon verder in hun eigen fantasiewereld.

Meer dan een opbergdoos

De dozen hebben formaten en allemaal een bouwplaat als deksel, waardoor je LEGO steentjes op de opbergdoos kan bouwen. De opbergdoos kan ook onderdeel zijn van een bouwwerk – zo maak je een huis met de meubels in de doos en het dak erbovenop. Of klik meerdere dozen op elkaar en creëer een wolkenkrabber, robot of ruimteschip. Er zitten geen specifieke instructies bij de dozen, want er is geen goed of fout in het gebruik. Wel zit er een aantal kleine items bij dat het spel op gang kan brengen, zoals poppetjes en de welbekende IKEA hotdog.

Zelf aan de slag met BYGGLEK? De dozen zijn vanaf vandaag te koop bij IKEA!

Lees ook:  De roadtrip proof Volkswagen T-Roc R is een waar rijgenot

0 comments on “IKEA meets LEGO, een toffe samenwerking voor jong en oud

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *