Een bloempot mede mogelijk gemaakt door de Amsterdamse grachten

Een bloempot mede mogelijk gemaakt door de Amsterdamse grachten

Het is vast en zeker geen nieuws voor je dat plastic waste een groot probleem is in de wereld. Ook de Amsterdamse grachten zitten er helaas vol mee. Maar gelukkig zijn er mooie initiatieven die daar een positieve draai aan weten te geven. In samenwerking met Plastic Whale heeft bloempot fabrikant elho de Groenste Grachten Pot gelanceerd.

Flessendoppen

Een limited collectie die mede mogelijk is gemaakt door de Amsterdamse grachten, want daar komen de flessendoppen vandaan die verwerkt zijn in de potten. Door Plastic Whale uit de grachten gevist en door elho handmatig verwerkt in de pot. Zo vang je met deze bloempot maar liefst zes vliegen in een klap: gracht schoon, pronkstuk in huis, duurzaam bezig, pot voor je plant, geen single use plastic maar gerecycled, en meer groen in huis.

Elke pot is anders

Nice to know: tijdens het productieproces wordt het doppenmateriaal handmatig toegevoegd; dit maakt dat elke bloempot anders is. De Groenste Grachten Pot is vanaf deze week te koop in drie verschillende maten bij Bol.com en Intratuin van € 11,99 tot € 22,99.

Lees ook:  Hoe je het spannend kan houden samen (of alleen!) tijdens de lockdown

0 comments on “Een bloempot mede mogelijk gemaakt door de Amsterdamse grachten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *