Stylish én comfy thuiswerken: de beste joggingbroeken voor mannen

by Emma

Nu thuiswerken vol zoomvergaderingen en teamcalls een realiteit is geworden, verwacht niemand dat je elke dag in tweedelig pak verschijnt op de digitale werkvloer. Toch wil je wel een beetje goed voor de dag verschijnen, zonder dat het comfort eronder lijdt.. Homewear niet stylish? Niets is minder waar. Investeer daarom in een premium joggingbroek.

Nike

Wie dol is op het bekende sportmerk Nike, zit goed met verschillende modellen. Je kan voor de classic jogger gaan (inclusief de geliefde swoosh), maar om het wat spannender te maken, kies je het model van de ISPA division: de Nike NRG I.S.P.A. Denk aan een utility-design inclusief de bijbehorende straps met wat geraffineerde color blocking als finishing touch.

Mack Weldon

Voor een chique joggingbroek, kies je de Mack Weldon Ace Sweatpant. Het model is vrij basic, maar door de getailleerde pasvorm vergeet je bijna dat het een joggingbroek is. Stijl de broek met een simpel t-shirt en een blazer en je bent klaar voor de werkdag. Het model is beschikbaar in 11 verschillende kleuren, dus een echte staple in je kledingkast waar je er al gauw meer dan één van wilt hebben.

Brain Dead

Toch op zoek naar iets dat helemaal van nu is? Shop dan de nieuwste jogger van Brain Dead – een streetwear merk dat graag met de grenzen van fashion speelt. De Mondo Mania joggingbroek is misschien niet goedkoop, maar wel een echte eyecatcher door de abstracte, felgekleurde tie dye patronen.

Lululemon

Het merk is vooral bekend onder vrouwen, maar krijgt langzamerhand ook steeds meer populariteit onder het mannelijke publiek. De At Ease Jogger garandeert comfort, maar biedt ook een strakke, verzorgde look. De broek is luchtig en daarom een meer dan welkome afwisseling van een spijkerbroek.

Lees ook:  7 leuke first date ideeën in Amsterdam

Daily Paper

Dit Amsterdam based merk staat bekend om hun gedurfde – en soms wat brutale – streetwear. Van felle kleurencombinaties tot edgy patronen. De ‘Alias’ joggingbroek in ‘Magenta Purple’ is wat subtieler, maar heeft genoeg flair om de hele dag stylish thuis te werken. Bonus: match het met de bijbehorende hoodie en je hebt direct een goede fit bij elkaar geraapt.

Fear of God

Wie voor een luxueuze jogger wilt gaan, en niet bang is om wat dieper in de portemonnee te grijpen, kan in zijn handen knijpen met de designer broek van Fear of God: de Grey Core Lounge Pants. Met een extra lang trekkoord en bungeetouw details is dit exemplaar een echte show stopper – ook thuis.

Foto header via de website van Brain Dead.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy