FEBO X De Ruijter = IJs-co met pure chocoladehagel

FEBO X De Ruijter = IJs-co met pure chocoladehagel

Als er één ding is waar ik stiekem niet zonder kan… dan is dat pure chocoladehagel. Dagelijks op mijn boterham, beschuitje of in de vanillevla. Heeeerlijk! Wat een top samenwerking dan ook die vandaag is gelanceerd: Ijs-co met pure chocoladehagel. Roomijs van de FEBO met pure hagel van Koninklijke De Ruijter gecombineerd. Met Nederlands’ bekendste ruiter (knipoog) Anky van Grunsven werd samengewerkt voor de introductie van deze ijs-combinatie.

Ambacht in een bekertje

Liefde voor een gedeeld ambacht, samen in één bekertje, dat is waar deze samenwerking om draait. En dat dat verdraaid lekker uitpakt, komt omdat De Ruijter en FEBO allebei zijn ontstaan vanuit ambachtelijke banketbakkerijen. Met samen bijna 240 jaar aan ervaring.

Met de samenwerking tussen de twee oer Hollandsche bedrijven willen ze de passie voor tradities en liefde voor het vak laten zien. En ook dat chocoladehagel meer dan een broodbelegmerk is.

Vanaf 29 september kan je naar FEBO om de nieuwe mix van roomijs met hagelslag te proeven. Het ijsje is niet alleen verkrijgbaar bij de FEBO Drive’s en in de reguliere FEBO-vestigingen, maar ook te bestellen via Deliveroo, Thuisbezorgd of Ubereats. En good to know: iedereen die net als Anky te paard door de FEBO Drive gaat, krijgt de IJs-co helemaal gratis!

FEBO X De Ruijter = IJs-co met pure chocoladehagel

Lees ook:  Je auto uitlenen, kan dat zomaar?

0 comments on “FEBO X De Ruijter = IJs-co met pure chocoladehagel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *