De nieuwe No Time to Die trailer geeft ons alles wat we verwachten van een Bondfilm

De nieuwe No Time to Die trailer geeft ons alles wat we verwachten van een Bondfilm

Nu bioscopen wereldwijd langzaam opengaan, is het tijd om nog eens stil te staan bij de nieuwe Bondfilm No Time to Die. Acteur Daniel Craig vertolkt de hoofdrol – zoals we hem kennen. Het is Craig’s vijfde en laatste rol als de 007-agent. En de nieuwste trailer laat ons zien wat de film voor ons in petto heeft.

Afgelopen week werd bekend gemaakt dat we in November – 12 – kunnen genieten van de nieuwste Bondfilm op het witte doek. De eerste trailer kwam al eerder uit, maar sinds kort is er ook nog een nummer twee gereleased. En van wat we kunnen zien, gaat het er hard aan toe.

Exotische locaties

Achtervolgscènes op motors. Krakende autobanden. Aston Martins. Gewelddadige vechtpartijen. En natuurlijk ook de bijbehorende explosies. De film laat ons verschillende exotische locaties zien, van Italië tot Jamaica, maar ook Noorwegen, Londen en de Faeröer Eilanden. In de tweede trailer van No Time to Die krijgen we maar al te goed door dat dit een échte Bondfilm is zoals we die graag zien: spannend, vol sensatie en enorm snel. De twee en een halve minuut van de trailer zijn een lust voor het oog, en laten ons op het puntje van onze stoel achter.

Maar wat kunnen we precies verwachten? Ten eerste: Rami Malek. De acteur speelt in de film de kwaadaardige slechterik Safin, een hyperintelligente man en een ware tegenstander voor onze superspion. Hij lijkt over lijken te willen gaan: ‘We both eradicate people to make the world a better place, I just want to be a little tidy,’ zegt hij tegen Bond. Uiteraard zal Craig daar een stokje voor proberen te steken. Ook zien we Lashana Lynch als de nieuwe 00-agent Nomi, die zich aansluit bij MI6 na Bonds veronderstelde pensioen. Actrice Léa Seydoux zien we terug als de prachtige Madeleine Swann. Maar het verhaal draait, uiteraard, om een missie.

Lees ook:  Weekend-tip: Studio Sella Molenaar

Want met pensioen gaan, zit er natuurlijk niet in voor Bond. Terwijl hij rustig vertoeft op Jamaica – of dat in ieder geval probeert – komt zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA hem opzoeken. En natuurlijk vraagt hij de spion om hulp. Wat van Bond wordt verwacht? Het terugbrengen van een ontvoerde wetenschapper. Maar deze missie blijkt lastiger – en veel gevaarlijker – dan het lijkt.

Nieuwe wending

Tot slot zijn er nog wat geruchten over een wel hele nieuwe wending aan het leven van Bond. Zo gaat het verhaal de rondte dat hij vader wordt. Volgens deze veronderstelling zal zijn vijfjarige dochter, uit een relatie met Madeleine Swann, een rol spelen in de actiefilm. Toch zullen we nog even tot November moeten wachten om te zien of dit klopt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Beeld header via iStock, credits: Dome Studio 

0 comments on “De nieuwe No Time to Die trailer geeft ons alles wat we verwachten van een Bondfilm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *