8 x verborgen Airbnb parels in Nederland

by Jill Buitenhuis

Yes! Volgende week mogen we nog even na-zomeren. We worden beloond met temperaturen die oplopen tot 26 graden. De uitgelezen mogelijkheid om er nog even tussenuit te piepen. Maar, no worries, deze verborgen Airbnb pareltjes wil je ook absoluut bezoeken wanneer het weer kouder wordt. Houd je vast, want wanneer je deze Nederlandse paradijzen ziet begin je direct met het inpakken van je tas.

Het Noord-Hollandse Groet

In het Noord-Hollandse Groet vind je dit loft, dat dichtbij het strand ligt. Bij de loft staan twee fietsen die je mag gebruiken om de omgeving te verkennen.

Veluwse bossen

Wanneer je van fietsen, wandelen en natuur houdt is dit het pareltje waar je naar op zoek bent. In Lunteren vind je deze acht persoons-bungalow, waar je helemaal oplaadt in de natuurrijke omgeving. In de winter kun je hier ook ultiem genieten bij de openhaard onder het genot van een goed glas rode wijn.

Floating Tiny House

Dit drijvende huisje is er eentje waar je voor altijd wil blijven. Een huis waar het vakantiegevoel van afstraalt. Met een bootje vaar je naar deze plek in Vinkeveen. Het huisje drijft namelijk op het water en je overnacht dus op je eigen mini-eiland.

Eiland Tholen

Op het Zeeuwse eiland kwamen we een plekje tegen die niet in dit rijtje mag ontbreken. Met uitzicht op de nostalgische kerk in de achtertuin beleef je hier een unieke mini-vakantie. ’s Avonds wanneer de kerk verlicht wordt, waan je je in een sprookjesachtige omgeving.

Het hoge Noorden

Een bungalow waar je je ogen uitkijkt en de gezelligheid al op je afkomt bij het zien van de foto’s. Dit is de perfecte plek om met vrienden een weekendje weg te gaan. De stad Leeuwarden vind je op tien minuten loopafstand, maar in de bungalow zelf kun je je ook goed vermaken.

Lees ook:  A bucket list kind of thing: op safari in Tanzania

Aan het water in Vinkeveen

Wakker worden, je bed uitstappen en met je kopje koffie aan het water gaan zitten. Dat wil je toch. Vinkeveen is dé plek in ons land waar dat kan. Vertoef hier samen in deze Airbnb met je lief en spring in het diepe.

Paradijsje aan de Maas

Groots genieten met een zachte G kun je hier maar al te goed. Vanuit je bed heb je uitzicht op het water en vanuit de tuin maak je zo een plons in de Maas. Een prachtige Airbnb plek in Maashees, waar je de mooiste boten voorbij ziet komen, goed kunt vissen en geniet van de omgeving.

Op safari in Steenbergen

Slapen in een safari-tent, maar dan zonder een lange vliegreis. Dat kan in Steenbergen. Van relaxen in een hangmat tot kajakken en van kanoën tot skaten. Niets is te gek. Op het park vind je ook een spelletjesschuur, waar je met slecht weer ’s avonds helemaal op kunt gaan in een potje sjoelen, darten of poolen.

Foto header via iStock, credits: Boyloso 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy