Hoe je seks sexy houdt in de zomerse hitte

Hoe je seks sexy houdt in de zomerse hitte

De temperaturen stijgen, maar de behoefte om van bil te gaan ook. Dit komt niet alleen omdat mensen meer bloot op straat laten zien en er meer alcohol genuttigd wordt, maar ook door serotonine. Dit stofje houdt verband met de zon en heeft invloed op onder andere zelfvertrouwen en seksualiteit. Toch roept een bezweet lichaam niet gelijk alle lusten op. Hoe heb je goede seks in de zomerse hitte?

Meer voorspel

Het is niet gek dat je het minder langer volhoudt als je in een kamer van 30 graden Celsius met je partner tussen de lakens ligt. Je kan uiteraard het raam openen, alleen zitten de buren niet te wachten op jullie kreten. Om wel wat langer van je sekspartij te genieten, kunnen jullie investeren in een langer voorspel. Hoe spannender, hoe meer opwinding. En hoe meer opwinding, hoe minder lijf op lijf contact nodig is om tot de climax te komen. Neem de tijd om elkaars lichaam te verkennen én verwennen. Pak alles uit de kast: van blinddoeken tot handboeien, je kunt het zo gek niet maken.

Onder de douche

Een fijne locatie om te vrije in tropische temperaturen is natuurlijk de douche. Zet dan alleen niet de warmwaterkraan volledig open. Een ijskoude douche daarentegen is óók niet heel opwindend. Wat wel werkt: van koud naar warm. Het lichaam wordt hierdoor geprikkeld, het bloedt stroomt sneller, en binnen de kortste keren kunnen jullie niet meer van elkaar afblijven. Vervolgens nog een koude douche als alles is afgerond en je begint je dag gelijk goed.

Lees ook:  Van ontbijt tot toetje: proteïne supplementen die niet in poedervorm komen

Andere standjes

De missionaris mag voorlopig even weg blijven. Niemand zit te wachten op twee lichamen die langs elkaar glibberen. Probeer daarom wat standjes waar je dat directe lichaamscontact mee vermijdt. Denk aan doggystyle, bijvoorbeeld. Ook de schelp is een optie (vergt wel enige lenigheid): een partner ligt met de benen naar boven, kruist de enkels naast het gezicht zodat de anderen net als bij missionaris naar binnen kan. Of anders de (reverse) cowgirl positie, waarbij gewoonlijk de vrouw op de man zit, al dan niet met haar gezicht naar hem toe.

IJsblokjes

Experimenteer erop los met ijsblokjes. Dit is zowel spannend tijdens het voorspel als tijdens het vrijen zelf. Begin met zoenen en besteedt dan aandacht aan het lichaam. Zo kan je bijvoorbeeld je partner oraal bevredigen of iemand lichaam afgaan met een ijsblokje in je mond. Voor wat inspiratie blik je even terug naar die éne scène in Fifty Shades of Grey, daar doen ze het namelijk ook. Let hierbij vooral op de erogene zones: de handen, binnenkant van de knieën, tepels, oren, onderbuik, hals, het sleutelbeen of nét onder de billen. Er zijn er meer dan genoeg.

Foto header, credits: nd3000 

0 comments on “Hoe je seks sexy houdt in de zomerse hitte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *