De leukste zomergadgets op een rij

by Emma

Met het warme weer en de vakantie die ons tegemoet komen willen we ons het liefst wanen in luilekkerland. Gelukkig zijn er tegenwoordig meer dan genoeg gadgets die ons daarbij kunnen helpen. Om van alle gemakken voorzien te zijn, bij deze: de vijf leukste zomergadgets op een rij.

Zandlaken

We gaan naar het strand en nemen mee.. een doek om languit op te zonnen! Maar we weten allemaal hoe vervelend het is als er allemaal zand op je huid plakt na een frisse duik. Laat staan als je de picknickmand opent om er achter te komen dat er allemaal zandkorrels in je fruitsalade terecht zijn gekomen. Zo dachten de makers van Zandlaken er ook over. Het laken is gemaakt uit UV-bestendig HDPE (hogedichtheidpolyetheen) met aan iedere hoek een gewicht zodat het doek goed op de grond blijft liggen. En het belangrijkste: je kan de hele dag lang zandvrij genieten. Neem jouw Zandlaken ook zeker mee naar de camping of op een picknick.

Patton Kamado Grill

Maak de BBQ-fanaat blij met een keramische barbecue van Kamado! Liefhebbers genieten van extra sappig vlees en de amateur grill master weet al gauw wanneer de worstjes ook echt gaar zijn door de makkelijk af te lezen dekselthermometer. De keramische schaal houdt de warmte goed vast waardoor het vlees gelijkmatig gaart. En last but not least: het design is strak en staat hartstikke mooi in de tuin of op het balkon.

Sonos Move

Wie thuis al een Sonos geluidssysteem heeft vindt met de Sonos Move een goede aanvulling: een wifi en bluetooth speaker in één. Het grote voordeel? Je kan de speaker zowel in je woonkamer via wifi als buitenshuis met bluetooth gebruiken. Uiteraard is het ook een hartstikke goede speaker om mee te beginnen. Ook niet verkeerd: er zit een handige draagtas bij inbegrepen. Zo neem je de beste tunes overal mee naar toe.

Lees ook:  Zonnebrillen trends: wat moet je als man op je neus dragen deze zomer?

USB Design Ventilator

De aankondiging van de zomer betekent niet voor iedereen een aankondiging van de vakantieperiode. Als de temperaturen buiten stijgen kan het aan de werktafel of op kantoor ook flink heet worden. Om je hoofd tijdens de werkuren koel te houden is er deze handige USB Design Ventilator. Klein en compact, maar sterk genoeg voor een fijne, verkoelende bries. Sluit het apparaat aan op je laptop via de USB-ingang en voilà: ook in de snikhitte blijf je productief.

Kooduu synergy

Bluetooth speaker, lamp en wijnkoeler samen in een mooi stukje design. Met de Kooduu Synergy op de markt gaan vorm en functie samen. Binnen de kortste keren zit je romantisch, sfeervol en functioneel in de tuin of gemoedelijk op de bank. De gadget is beschikbaar in verschillende formaten, waardoor hij in elk interieur (en exterieur) thuis is. Pak de wijnglazen er bij en geniet van een zwoele zomeravond.

Foto header via iStock, credits: zoff-photo

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy