De beste vegan hotspots van Rotterdam

by Redactie

Rotterdam is méér dan een havenstad, de Erasmusbrug, de Euromast en de plek waar volgend jaar het Songfestival wordt georganiseerd. De bruisende stad staat bol van de hidden gems: eettentjes en restaurants, (tweedehands-)winkels, creatieve initiatieven, groene wandelplekken en fijne co-working spaces.

Voor de Community City Guide op Facebook zijn beheerders van dertien Rotterdamse community’s gevraagd om hun lokale aanbevelingen voor hidden gems te delen. Hotspots die je zelf misschien nooit gevonden zou hebben. Waaronder de spots waar je het beste vegan eten in Rotterdam kan vinden!

Tante Toos Suikerloos

Iets meer op je gezondheid aan het letten? Wip dan eens langs bij Tante Toos Suikerloos. Hier is alles suiker-, gluten- en lactosevrij, maar absoluut niet minder lekker! Bovendien is het meeste snoep helemaal vegan. Langskomen voor een niet zo guilty pleasure kan op de Coolhaven 148, vlak bij de Euromast.

Sharp Sharp Everyday

Oké, nog ééntje dan. Ook bij Sharp Sharp Everyday scoor je vegan bijzondere gebakjes, koekjes en nog veel meer. Bovendien zijn de baksels een lust voor het oog, zo bewijst ook de bijzondere flower granola. Proeven? Sharp Sharp Everyday bevindt zich op Rotterdam Zuid, aan de Hillelaan 29.

Obst & Gemüse

Alsof je bij je familie over de vloer bent, zo voelt het om bij Obst & Gemüse binnen te stappen. Dit knusse huiskamerrestaurant serveert biologische, vegetarische en veganistische maaltijden voor een superfijne prijs. De gerechten variëren per week, zodat je altijd een excuus hebt om terug te komen. Mee-eten? Je vindt dit restaurant aan de Kerkhoflaan 145.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Obst und Gemüse (@obst_und_gemuse) op

Lees ook:  3 x zo style je de eettafel voor de Paasbrunch

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy