De beste vegan hotspots van Rotterdam

De beste vegan hotspots van Rotterdam

Rotterdam is méér dan een havenstad, de Erasmusbrug, de Euromast en de plek waar volgend jaar het Songfestival wordt georganiseerd. De bruisende stad staat bol van de hidden gems: eettentjes en restaurants, (tweedehands-)winkels, creatieve initiatieven, groene wandelplekken en fijne co-working spaces.

Voor de Community City Guide op Facebook zijn beheerders van dertien Rotterdamse community’s gevraagd om hun lokale aanbevelingen voor hidden gems te delen. Hotspots die je zelf misschien nooit gevonden zou hebben. Waaronder de spots waar je het beste vegan eten in Rotterdam kan vinden!

Tante Toos Suikerloos

Iets meer op je gezondheid aan het letten? Wip dan eens langs bij Tante Toos Suikerloos. Hier is alles suiker-, gluten- en lactosevrij, maar absoluut niet minder lekker! Bovendien is het meeste snoep helemaal vegan. Langskomen voor een niet zo guilty pleasure kan op de Coolhaven 148, vlak bij de Euromast.

Sharp Sharp Everyday

Oké, nog ééntje dan. Ook bij Sharp Sharp Everyday scoor je vegan bijzondere gebakjes, koekjes en nog veel meer. Bovendien zijn de baksels een lust voor het oog, zo bewijst ook de bijzondere flower granola. Proeven? Sharp Sharp Everyday bevindt zich op Rotterdam Zuid, aan de Hillelaan 29.

Obst & Gemüse

Alsof je bij je familie over de vloer bent, zo voelt het om bij Obst & Gemüse binnen te stappen. Dit knusse huiskamerrestaurant serveert biologische, vegetarische en veganistische maaltijden voor een superfijne prijs. De gerechten variëren per week, zodat je altijd een excuus hebt om terug te komen. Mee-eten? Je vindt dit restaurant aan de Kerkhoflaan 145.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Obst und Gemüse (@obst_und_gemuse) op

Lees ook:  Kun je de ware liefde via datingapps vinden?

0 comments on “De beste vegan hotspots van Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *