De nieuwe Polar Unite, je eigen coach gewoon aan je pols

De nieuwe Polar Unite, je eigen coach gewoon aan je pols

Veel mensen werkten de afgelopen maanden hard aan hun fitheid en gezondheid. Maar hoe weet je nou of je goed bezig bent? Zeker als je nog aan het opbouwen bent, is dat soms best een blackbox. Train je wel effectief en wat is de ideale mix van kracht en uithoudingsvermogen? Voordat je het internet gaat afstruinen naar complexe schema’s; kijk eerst eens serieus naar het Polar Unite sporthorloge. Dit nieuwe sporthorloge, vers van de pers, is een goeie coach, die je gewoon altijd bij je draagt.

De nieuwe Polar Unite, je eigen coach gewoon aan je pols

Workouts op maat

Je hebt een goed voornemen en gaat enthousiast aan de slag. Hoe fijn is het dan dat je horloge je op weg helpt met gepersonaliseerde kant-en-klare trainingen. FitSpark™ stelt op basis van je slaap, herstelvermogen, fitheid en trainingshistorie gepersonaliseerde workouts voor. Zo weet je precies of er vandaag kracht-, cardio- of rek- en strekoefeningen op je programma staan. Je ziet op je klok precies wat je moet doen, inclusief begeleiding met timers en trilsignalen.

Minder stress en beter slapen

Natuurlijk laat de Polar Unite via realtime statistieken zien of je goed bezig bent of toch net een tandje te fanatiek. In een oogopslag zie je je hartslagzones, verbruikte calorieën en de belasting voor je cardiovasculaire systeem. En ook als je na een lekkere douche tevreden gaat slapen, houdt je horloge je goed in de gaten. Je krijgt inzicht in de kwaliteit van je slaap en feedback over hoe je herstelt van fysieke en mentale inspanning. En ben je nog te actief na je workout: Serene helpt je lichaam en geest te ontspannen met ademhalingsoefeningen die stress verminderen en helpen om beter te slapen. Adem in, adem uit!

Lees ook:  Stralingswerende kleding

De nieuwe Polar Unite, je eigen coach gewoon aan je pols

Pimp your (sport)watch

Het mooie aan de nieuwe Polar is dat dit horloge er super sportief uitziet, maar dat je ‘m wel makkelijk de hele dag kunt dragen. Hij is vederlicht en matcht prima bij je trainings-, mantel- of businesspak. Je kunt ‘m zelfs pimpen door het scherm of de polsbandjes aan te passen. En door de batterijduur hoef je ‘m niet continu aan de oplader te leggen. Zelfs als je de trainingsmodus doorlopend aan hebt, gaat de Polar Unite dik vijftig uur mee. Zeker voor een beginnend sporter is dat ruim voldoende. Oh ja, en wat kost dat dan? Ook dat is goed te doen. Je hebt ‘m al voor 149,90 euro. Rennen naar de online Polar winkel dus!

0 comments on “De nieuwe Polar Unite, je eigen coach gewoon aan je pols

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *