Bidroom: een besloten boekingsplatform voor de reislustige consument

Bidroom: een besloten boekingsplatform voor de reislustige consument

Een nieuw tijdperk in de reisindustrie vraagt onherroepelijk om een nieuw platform. Transparantie is belangrijker dan ooit geworden. En nu de grenzen van de landen om ons heen langzaam weer opengaan kunnen we ook weer kijken naar vakantiebestemmingen! Tijd voor alle reislustige consumenten om kennis te maken met Bidroom. Oftewel een besloten boekingsplatform dat hotels en consumenten direct met elkaar verbindt. Wat betekent dat er geen marges naar the middleman gaan omdat hotels bij Bidroom geen commissie betalen.

Hoe werkt het?

Bidroom is een besloten platform waar je tegen een kleine jaarlijkse fee van 29 euro lid van kan worden. De eerste 2 weken kun je gratis proberen, dan wordt je free trial omgezet in een lidmaatschap van een jaar. Omdat hotels bij Bidroom geen commissie betalen heb je vaker lagere prijzen. Ook werken ze zonder dwingende pushmeldingen als “boek nu, deze accommodatie is bijna uitverkocht”.

Het platform is een eerlijk alternatief voor hoteliers. Hotels betalen een vast bedrag per jaar (mits er minimale omzetdrempel wordt gegenereerd). Is de omzet miniem, dan worden er überhaupt geen kosten in rekening gebracht. Gezien de recente pandemie, biedt Bidroom alle Nederlandse hotels gedurende 2020 de mogelijkheid om geheel gratis van het platform gebruik te maken.

De gemiddelde besparing per boeking is overigens 34 euro. En aangezien we toch een land zijn van ‘Ons ben zuunig’, is elke Euro meegenomen, niet?

Lees ook:  5 x herfstige uitstapjes in de Benelux

0 comments on “Bidroom: een besloten boekingsplatform voor de reislustige consument

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *