5x home-festival experience

by Jill Buitenhuis

Een festival pakken deze zomer zit er helaas niet in. Dat betekent niet dat we een festival niet in huis kunnen halen, en er alsnog een home-festival zomer van kunnen maken. Nodig wat vrienden uit, sla je favoriete cocktails in en zet een van deze livestreams aan op je televisie. Zo heb je de visuals én de muziek van een echt festival. Waaier bij de hand, en je home-festival experience kan beginnen.

Ibiza Sensations Vibes

Met deze livestream heb je even het gevoel op het party-eiland Ibiza te zijn. Vanuit Barcelona, Ibiza en Nederland gaan de DJ’s er namelijk voor zorgen dat het Ibiza-gevoel bij jou thuis in de woonkamer komt.

20 juni

Concert at Home

Concert At Sea organiseert deze zomer Concert at Home. Vanuit Zeeland wordt er een speciaal interactief programma gemaakt, dat te volgen is via de livestream. Wat kun je verwachten? Livesessies van verschillende artiesten, hoogtepunten van de afgelopen jaren en verhalen van artiesten en festivalbezoekers.

25 t/m 27 juni

Defqon.1 at Home

Licht maar alvast de buren in, want met het thuis-festival van Defqon.1 kun je niet stil op de bank blijven zitten. Drie dagen feesten met Defqon belooft een vermoeiend, maar geweldig weekend te worden. Voeten van de vloer, en stampen maar.

26 t/m 28 juni

Vunzige deuntjes

Geen dansjes in het Amsterdamse Bos, maar gelukkig kun je wel thuis genieten van de sferen die Vunzige Deuntjes normaal gesproken brengt tijdens het festival. Alles wordt uit de kast getrokken om het vunzige feestje alsnog te vieren. Houd de website in de gaten voor de updates. Schudden maar met die billen.

Lees ook:  Last minute event tip: ‘Women in Tech' (óók interessant voor mannen!)

11 juli

Tomorrowland: Around the World

Tomorrowland brengt het festival bij je thuis. Een once-in-a-lifetime experience, waarbij je kunt genieten van alle artiesten, vanuit je eigen woonkamer. Tomorrowland wil samen geschiedenis schrijven, door zoveel mogelijk mensen vanuit huis te laten feesten. Als er iets is dat Tomorrowland kan organiseren, dan is het wel een groot feest. Dus laten we samen geschiedenis gaan schrijven, en maximaal gaan feesten vanuit huis tijdens deze Around The World-versie van Tomorrowland.

25 & 26 juli

Foto header via iStock, credits: Ivan_Neru

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy