Je thuiswerkplek een échte kantoorupdate geven doe je zo

Je thuiswerkplek een échte kantoorupdate geven doe je zo

We zijn alweer een tijd thuis aan het werken, en gelukkig komen er steeds meer alternatieven om wel een dagje – op een gepaste manier – buiten de deur te kunnen werken. Het grootste deel van de week werken vele van ons nog wel thuis, waardoor we er toch het beste van moeten maken. Je kunt je gezellige collega’s voorlopig alleen nog maar via Zoom of Teams zien, maar door deze tools te gebruiken wordt het thuiswerken weer wat leuker. Én geef je je thuiswerkplek meteen een heuse kantoor-upgrade.

Laptopstandaard

Een goede houding is heel erg belangrijk tijdens het werken. Wanneer je de hele dag achter je laptop zit, merk je misschien al wel dat je houding wat anders is dan normaal. Een laptopstandaard kan helpen om je houding beter te maken, waardoor je minder last krijgt van je nek, omdat je laptop op ooghoogte komt. Ook ziet het er professioneel uit, waardoor je misschien wel zin krijgt om thuis te werken ;).

Notes

Een saai notitieblok bevordert de creativiteit natuurlijk niet. Sla daarom inspirerende notitieboekjes in, die net even anders zijn dan andere. Notitieboekjes met een gekleurde kaft maken je bureau al wat gezelliger. Misschien kom je zo ook wel tot hele creatieve oplossingen, voor problemen waar je al een poos tegenaan loopt.

Noise cancelling koptelefoon

Dit is een top uitvinding: een koptelefoon, die het geluid van buitenaf filtert. Hierdoor word je niet afgeleid door de buurman die het weer een goed plan vindt om zijn gras te gaan maaien midden op de dag. De koptelefoon is groot, waardoor het ook goed opvalt dat je hem op hebt. Je kunt daardoor meteen een afspraak maken met het gezin, dat als je de koptelefoon op hebt, je niet gestoord wil worden. Win-win.

Lees ook:  5 digitale tools die je leven als freelancer leuker maken

Blijf in beweging

Doordat we de hele dag binnen zitten, maak je vaak ook niet meer je ‘lunch-wandeling’, maar kies je liever voor een uitgebreide lunch. Ook heerlijk natuurlijk, maar daardoor mis je wel wat beweging op een dag. Daar hebben wij ook de oplossing voor: een deskbike. Je blijft fit tijdens het werken, en kunt ook nog uitgebreid lunchen zonder schuldgevoel. Een soort future-officelook, want waarschijnlijk zitten we er in de toekomst standaard zo bij.

Foto header via iStock, credits: Deagreez

0 comments on “Je thuiswerkplek een échte kantoorupdate geven doe je zo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *