De travel vibes weer krijgen dankzij de Eastpak X Havaianas collectie

De travel vibes weer krijgen dankzij de Eastpak X Havaianas collectie

Rugzak meets slipper…. oftewel Eastpak meets Havaianas. Deze twee merken hebben de handen ineengeslagen om een tassen- en bagagecollectie te creëren die de positieve en jeugdige geest van de twee avontuurlijke merken samenbrengt. 4 klassieke Eastpak-ontwerpen zijn opnieuw vormgegeven met een Braziliaanse twist. Het land waar Havaianas in 1962 hun eerste kleurrijke rubberen teenslippers lanceerde.

1. De rugzak

Eastpak’s meest bekende rugzak is opnieuw ontworpen en voorzien van een Havaianas style rubberen handvat en co-branded logo. Verder bevat deze rugzak waterafstotende ritsen en is het ontwerp voorzien van een vakje van mesh. Ook zit er een gevoerde laptophoes voor 15-inch apparaten in en heeft het gewatteerde schouderbanden die aangepast kunnen worden naar jouw stijl.

De travel vibes weer krijgen dankzij de Eastpak X Havaianas collectie

2. De heuptas

De klassieke heuptas van Eastpak is opnieuw uitgevonden met de typische kleuren van Havaianas, een rubberachtige Havaianas x Eastpak logo en waterafstotende ritsen. Deze mini tas kan op verschillende manieren worden gestyled met behulp van de verstelbare riem. Kleinere items kunnen worden opgeborgen in het achterzakje.

De travel vibes weer krijgen dankzij de Eastpak X Havaianas collectie

3. De toilettas

De nieuwe en vrolijke versie van Eastpak’s Yap toilettas is voorzien van een rubberen Havaianas x Eastpak logo. Ook heeft de toilettas een handvat in de stijl van het slipper-merk en een waterafstotende ritssluiting. Verder bieden het hoofdcompartiment en het voorvakje meer dan genoeg ruimte voor al je benodigdheden.

De travel vibes weer krijgen dankzij de Eastpak X Havaianas collectie

4. De reistrolley

De koffers van Eastpak worden opnieuw tot leven gebracht met de felle kleuren en rubberen details van Havaianas. De Tranverz reistrolley is verkrijgbaar in drie maten. De toegestane afmetingen voor de cabine voor een weekendje weg, in midden formaat voor een week trip en in een grotere versie voor lange afstandsreizen. Ook hebben ze allemaal een soepel rollend systeem en een verstelbare handgreep voor een soepele navigatie.

Lees ook:  ‘Walking Tasting’ in Venetië van het noorden

Laat die zomer vibes maar binnenkomen… (en hopelijk ook snel weer wat travel vibes!).

0 comments on “De travel vibes weer krijgen dankzij de Eastpak X Havaianas collectie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *