Thuiswerken en -leven aan een flying table

Thuiswerken en -leven aan een flying table

Thuiswerken, iedereen doet het, iedereen moet het. Maar ‘hoe’ regel je dat slim? Kleine kinderen, geen rustige werkplek en te kleine ruimtes maken de thuissituatie nog ingewikkelder. JCPCDR architecture kwam met een oplossing, de stijlvolle én functionele flying table. Zoals de naam al suggereert, hangt hij meestal in de lucht. Als je hem nodig hebt laat je hem gewoon zakken. Zodra hij alleen nog maar in de weg staat takel je hem zó weer naar het plafond. Out of the eye, out of the mind.

Thuiswerken en -leven aan een flying table Thuiswerken en -leven aan een flying table

Een mooi houten geheel

De ‘flying table’ is ontworpen vóór everyday use en ook dóór everyday use. Het op- en aftakel mechanisme is namelijk gemaakt met kabels van autogordels en de motor van elektrische gordijnrails. Afneembare tafelpoten worden erbij geleverd om een mooi houten geheel te maken. Maar ook zonder deze poten, hangend aan de gordels is het een mooi interieur item.

Thuiswerken en -leven aan een flying table Thuiswerken en -leven aan een flying table

Werk, eet, woon tafel

Overall is het een ideale tafel voor deze tijden en is het ook nog eens een mooi staaltje design werk. Hij is modern door de bijgeleverde lichtstrip, maar wel van tijdloos hout en kan voor allerlei verschillende tafel needs worden gebruikt. Zo is het een echte eet/familie-tafel als de tafelpoten worden vastgemaakt, en wanneer alleen de gordel kabels worden gebruikt functioneert de flying table ook perfect als meeting- of koffietafel. Want wie kan er deze dagen nou geen flexibiliteit gebruiken?!

Foto’s via website JCPCDR Architecture, credits: David Foessel

Lees ook:  Wat je moet weten als je een tweedehands auto gaat importeren

1 comment on “Thuiswerken en -leven aan een flying table

  1. Heel handig en grappig , evt ook voor de horeca of scholen, of kleine theatertjes.
    Zeker met onze toekomstige anderhalve meter samenleving.
    Ik zou hem alleen wat hoger weg hangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *