StayTheF***Home met je kartonnen bureau

by Petrick de Koning

Acteur en cultheld Samuel L. Jackson windt er geen doekjes om: Stay The F**k at home! (video). En als hij het zegt, kun je maar beter luisteren. De noodzaak van thuis blijven is iedereen inmiddels wel duidelijk, maar hoe houd je het ook leuk. Zeker als je klein woont of met veel huisgenoten is thuiswerken niet zo eenvoudig. Hoe zorg je dat iedereen een goeie werk- of leerplek heeft? De Deense start-up Stykka regelt het voor je! Hun opvouwbare, kartonnen bureau heeft dan ook de toepasselijke naam: #StayTheF***Home.

Home is where your desk is

Ik ben geen fan van corona-aanhakers. Dat voelt anders als mensen hun creativiteit inzetten voor praktische oplossingen waar anderen écht wat aan hebben. Dat is altijd al het streven van Stykka. Zij ontwerpen meubels en printen ze vervolgens. Lekker snel en makkelijk. Ook dit kartonnen bureau zet je eenvoudig op waar je maar ruimte hebt; in je woonkamer, keuken, slaapkamer of zolder. Je kunt meteen aan de slag. En als de intelligente lockdown voorbij is, haal je ‘m weer uit elkaar. Misschien ben je je tijdelijke werkplek dan wel zo zat dat hij direct de papiercontainer in gaat. Maar je kunt ‘m ook bewaren. Veel ruimte neemt dit bureau in opgeklapte vorm niet in.

If Samuel says so…

Het #StayTheF***Home bureau bestel je via stykka.com. Als je 85 euro aftikt, komt het pakketje jouw kant op. Bij Stykka doen ze ook niet moeilijk als je zelf een lasersnijder en flink wat karton hebt. De designtekeningen zijn open source. Doe wat Samuel L. Jackson je opdraagt en neem plaats achter je nieuwe, tijdelijke bureau.

Lees ook:  Maak meer kans op de huizenmarkt met deze tips

Beeld: Stykka

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy