LandLunch maakt van je thuislunch een lokaal feestje

LandLunch maakt van je thuislunch een lokaal feestje

Wat doe je als je biologische bedrijfslunches met heerlijke lokale producten verzorgt en alle bedrijven sluiten hun deuren? Dan zorg je toch dat thuiswerkers – en hun huisgenoten – al dit lekkers uit de buurt ook op hun eigen ontbijt- of lunchtafel kunnen zetten. LandLunch regelt het en levert nu dagverse, ambachtelijke producten uit de regio gewoon aan jouw voordeur.

Samen eten een waardevol moment

Het is natuurlijk echt wel schakelen dat thuiswerken. Puzzelen om voor iedereen een goeie plek voor thuiswerk en huiswerk te creëren. En een goed thuisritme van werken, school en ontspanning te vinden. Voor veel mensen is samen eten dan juist een waardevol rustmoment. Waarom zou je daar dan geen feestje van maken? En dat is nu makkelijker dan ooit.

LandLunch maakt van je thuislunch een lokaal feestje

Niet meer in de rij

Via LandLunch bestel je eenvoudig zo’n 250 dagverse ambachtelijke producten online. Zo ben je verzekerd van knapperig brood, smaakvolle kazen of ander beleg tot frisse sla en vers fruit. Maar ook als je een ‘natte lunch’ met een goed glas wijn wilt, neem je dat mee in je bestelling. Dit alles zoveel mogelijk van biologische, lokale leveranciers. Je eet dus duurzaam en steunt lokale ondernemers. En zonder dat je in de rij – anderhalve meter afstand! – bij de slager, bakker of groenteboer hoeft te staan.

Vol energie een online sessie in

Omdat LandLunch een vestiging in Naarden heeft, is het Gooi een logisch werkgebied. Die keuze is nu vooral nog praktisch. Maar net als bij de bedrijfslunches rijden de elektrische busjes van LandLunch binnenkort ook graag naar thuiswerkers in de regio Amsterdam, Utrecht of Almere. Want na zo’n heerlijke lunch kun je weer vol energie de volgende Teams-, Zoom- of Hangout-sessie in.

Lees ook:  2 x originele (groene) cake recepten voor Moederdag

Foto’s via website en Facebook-pagina LandLunch

0 comments on “LandLunch maakt van je thuislunch een lokaal feestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *