Deze woontrends van 2020 moet je gezien hebben

by Redactie

Een fijne plek met een gezellige inrichting, dat willen we allemaal! Het zijn vaak de kleine dingen die ervoor zorgen dat jouw huis een echt thuis wordt. Door af en toe te wisselen van woonaccessoires en meubels wordt je interieur nooit saai. Varieer met kleuren, accessoires en verlichting. Pak een paar leuke ideeën mee van de woontrends van 2020, en houd jouw huisje up-to-date.

Een beetje oud en een beetje nieuw

Ieder jaar zijn er weer nieuwe woontrends te vinden. Gelukkig zijn er ook heel wat trends uit 2019 die gewoon terugkomen in 2020. Je hoeft dus zeker niet alles opnieuw in te richten om helemaal bij te zijn met de nieuwste trends. De kunst is om met kleine aanpassingen en subtiele veranderingen je interieur steeds weer een kleine aanpassing te geven. Met de woontrends van dit jaar gaat dat gemakkelijk. De trends van 2020 staan voor gezelligheid en warme natuurlijke kleuren en materialen. Helemaal hip zijn materialen zoals hout, marmer en jute. Warme kleuren als oud roze en natuurlijke kleuren groen geven iedere woning nog meer gezelligheid. Naast de materialen en kleuren is ook duurzaamheid een trend die zijn opmars maakt in 2020. Steeds meer merken kiezen voor duurzame producten die lang meegaan. Let daar zeker op bij de aankoop van nieuwe spullen.

Koop de woontrends online bij ScalaXL

Bij scalaxl.nl vind je alle woontrends die je zoekt, en dat op één website. Zo vind je er prachtige plafondlampen en wandlampen die je interieur helemaal afmaken. Ook voor buiten vind je er leuke trends. Want laten we eerlijk zijn: buiten moet het net zo gezellig zijn als binnen, zodat je er heerlijk kunt relaxen in de zomer. Voor zowel binnen als buiten is maximalisme een echte trend in 2020. Maak het extra gezellig met extra veel accessoires, planten, patronen en felle kleuren. Creëer met een beetje hulp van scalaxl.nl binnen en buiten een knusse plek waar je je helemaal thuis voelt, en dat met de nieuwste woontrends van 2020!

Lees ook:  Wooninspiratie: zo creëer je meer sfeer in huis

Foto header via iStock, credits: CreativaStudio

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy