5 x voor op je (thuis) bucket list met je lief

by Jill Buitenhuis

Naast het maken van een persoonlijke bucket list, is het natuurlijk véél leuker om een bucket list samen met je lief te maken. Dingen doen samen, die jullie altijd al wilden doen. Maar dan wel thuis. En gelukkig kun je thuis heel veel romantische avondjes beleven, of juist avontuurlijke avonden.

Kaarten sturen

In deze tijd is het extra fijn om mensen in je omgeving een hart onder de riem te steken. Bedenk samen wie je graag een kaart zou sturen. Sla een stapel kaarten in, en ga samen schrijven. Het zal een goed gevoel geven om samen wat voor een ander te doen. Ook oefen je je ‘kaartschrijf-skills’ en kan je man voortaan zelf de verjaardagskaarten voor zijn vrienden schrijven ;).

Support your locals

Ga samen uit eten, maar dan thuis. Bestel dus gerechten bij je favoriete lokale restaurant, om hen te steunen en om toch thuis uit eten te kunnen. Dek de tafel om nog meer het gevoel te hebben dat je uit eten bent, kaarsje erbij aan en je bent een romantisch avondje uit thuis.

Verdiep je in elkaars hobby’s

Gaat je vriend graag in het weekend gamen op de PlayStation? Of houdt je vriendin van het lezen van boeken of van even wandelen na het avondeten? Verdiep je eens in elkaars hobby’s, door vragen te stellen en ook eens mee te doen/te gaan. Praat over wat jullie normaal gesproken graag alleen doen, of waar de ander nooit veel over verteld. Je zult merken dat dit verfrissende gesprekken oplevert, ook al ben je al jarenlang samen.

Lees ook:  Time management voor laatkomers

Back in the old days

Wat deden jullie vroeger altijd samen, wat je nu eigenlijk nooit meer doet? Bedenk dit samen bijvoorbeeld tijdens het eten, en plan een dag in om dit weer samen te gaan doen. Lagen jullie vroeger de hele dag op de bank samen naar muziek te luisteren, of deden jullie juist vooral drankjes samen? Maak er een ‘back in the old days’ van en je zult weer helemaal verliefd zijn. Zelfs als je al weken bij elkaar op de lip zit.

Spread the baked love

Iets wat al massaal gedaan wordt, maar samen is het toch net wat leuker: taarten bakken. Trek je oude bakschort uit de kast en ga je samen uitsloven in de keuken. Om het nog meer van deze tijd te maken, kun je een stukje zelfgebakken taart bij iemand in de straat voor de deur zetten, gewoon om even te laten weten dat je aan diegene denkt. In een zelfgebakken taart bak je met liefde, en dat is iets wat we allemaal goed kunnen gebruiken.

Foto header via iStock, credits: Christian Horz

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy