5 x home-workout inspiratie

5 x home-workout inspiratie

De aankomende weken moeten we ons binnen blijven vermaken. De mogelijkheden zijn beperkt, maar we moeten er met z’n alle het beste van maken, en vooral positief blijven denken. Sporten is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest: om positief te blijven, ruimte in je hoofd te creëren en ’s avonds lekker in slaap te vallen. Wij hebben online work-outs voor je opgezocht, waar je je helemaal in kunt storten, om topfit uit deze lockdown te komen. Maar ook om de positieve mindset te houden en samen sterk te staan.

Vondelgym

Op de Instagrampagina van Vondelgym vind je bootcamps voor binnen, die je ook kunt meedoen zonder attributen. Een kettlebell is handig om te hebben, maar je kunt dit ook op een creatieve manier oplossen wanneer je geen kettlebell hebt thuis. Je kunt bijvoorbeeld een rugzak vullen met zware boeken, zodat je toch met gewicht traint. Er wordt gefocust op alle spiergroepen, verdeeld in verschillende video’s. Kies welke spiergroep jij wil trainen, en zoek daarbij de bijpassende workout.

Instagram: @vondelgym

Saints and Stars

Op de Instagramaccount van deze Amsterdamse sportschool, vind je uitdagende workouts. Van low body workouts, tot full body work-outs. Ook kun je meedoen met de live workouts, waarin de trainers je blijven aanmoedigen om alles uit jezelf te halen. Plan voor jezelf vaste momenten in om deze workouts te volgen, om zo regelmaat in het sporten te vinden. Op Instagram vind je ook day-challenges, zoals 500 push-ups, zo snel mogelijk achter elkaar. Succes!

Lees ook:  Thuiswerken en -leven aan een flying table

Instagram: @saintsandstars

LINDA.’s Fitchallenge

LINDA.’s Fitchallenge is een extra stok achter de deur. Samen met vele andere ga je de challenge aan. Trainer Carlos gaat online met je trainen, en bij de challenge vind je ook gezonde recepten, die extra ondersteuning bieden bij het gezonde leven. Van smoothies, tot healthy burritobowls.

MKBM

Iedere maandagochtend en woensdagochtend om 08:00 uur, en op vrijdagavond om 20:00 uur gaat Fajah Lourens live op haar Instagram-account ‘My Killerbody Motivation’. Als je op deze tijden niet kunt sporten, kun je de video’s ook terugkijken op haar InstagramTV. Door wel mee te doen met de livesessies, plan je voor jezelf al vaste sportmomenten in en sport je thuis, samen met vele anderen. Werkt motiverend, weten wij uit ervaring. Je hebt voor deze workouts niet veel attributen nodig. Fajah werkt in sommige video’s wel met een springtouw, of weerstandsbanden.

Instagram: @mykillerbodymotivation

Bootyclub

Voor de dames die houden van lekker swingen met de billen. Onder leiding van een groep meiden die tijdens de oefeningen zelfs aan het dansen zijn. Dit is iets wat veel oefening vergt, maar er wel heel motiverend uit ziet. De workouts duren zo’n twintig minuten, en je wordt goed afgebeuld tijdens deze twintig minuten. Ook de Spaanse muziek tussendoor zorgt voor een goede vibe, waardoor je gemotiveerd blijft tot het einde van de workout.

Instagram: @bootyclub.nl

Tip: heb je na al die work-outs last van je spieren en gewrichten? Neem dan dagelijks wat curcumine in. Naast dat het goed is voor je botten, spieren en gewrichten ondersteunt curcumine ook de gezondheid van de longen en de bovenste luchtwegen!

 

Lees ook:  De nieuwe Google Pixel Buds 2020: dé gadget voor de Android liefhebber

Foto header via iStock, credits: gorodenkoff

0 comments on “5 x home-workout inspiratie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *