Slim kopen; een refurbished iPhone XR

Slim kopen; een refurbished iPhone XR

Is jouw leven zonder goede smartphone nog wel voor te stellen? Jij gebruikt je mobiele telefoon natuurlijk al lang niet meer alleen als telefoon. Je surft ermee op het internet, je beantwoordt je e-mails, je chat met vrienden, volgt alles wat er gebeurt op de sociale media en maakt de mooiste foto’s en video-opnames. Je gebruikt handige apps om je weg te vinden en voor jou is het niet meer dan logisch om hoge eisen aan je toestel te stellen. Geen wonder dat je een refurbished iPhone XR wilt, maar dan wel het liefst een model met een prijsvoordeel.

Verschil tussen refurbished iPhone XR en tweedehands exemplaar

Een refurbished iPhone XR is een smartphone die al eerder door iemand gebruikt is. Het verschil met een tweedehands exemplaar via een marktplaats is dat dit toestel volledig gecontroleerd is en helemaal technisch is nagekeken. Er zijn dus geen verborgen gebreken of vervelende gebruikssporen. Maar het toestel kan ook ongebruikt zijn. Het kan namelijk voorkomen dat de iPhone uit een voorraadoverschot komt. Deze toestellen mogen op een bepaald moment niet meer als nieuw verkocht worden. Zo kan het dus zo maar zijn dat je een refurbished iPhone koopt, terwijl je wel de eerste eigenaar bent, zonder dat je de nieuwprijs betaalt. Wees dus slim en koop een refurbished iPhone XR.

Voordelen van refurbished iPhone XR

Je refurbished iPhone XR is volledig gereviseerd. Alle minder goed presterende en defecte onderdelen zijn vervangen. Van binnen is je refurbished iPhone XR intensief gereinigd. Nu kun je vertrouwen op je prachtige 12 MP camera met quad-led dual tone flitslicht en maak je haarscherpe selfies met je 7 MP frontcamera. Je films komen echt tot leven op het 6,1 inch scherm van je refurbished iPhone XR en je Apple Bionic A12 chipset en de quad-core grafische processor garanderen je haarscherpe details en scènewisselingen zonder haperingen. Je toestel laad je via een fastcharger in zeer korte tijd volledig op, zodat je altijd online kunt blijven. Koop je refurbished iPhone XR bij een betrouwbare leverancier en vertrouw erop dat hij net zo goed werkt als een nieuw exemplaar. Als jij je ‘nieuwe’ smartphone binnen hebt, compleet met oplader, oordoppen en in het originele doosje, ben je bijna vergeten dat je zojuist een refurbished toestel hebt aangeschaft.

Lees ook:  Apple AirPods Max: de lang verwachte premium over-ear koptelefoon van 2020 is er eindelijk

Koop je refurbished iPhone XR online

Koop je iPhone XR een eenvoudig online. Bij Phonely zijn alle refurbished iPhones zeer streng nagekeken en gereviseerd. De refurbished iPhones komen niet alleen van voorgaande gebruikers, maar ze hebben ook afgedankte showroommodellen en verkoopoverschotten. Ook exemplaren uit deze laatste twee categorieën beoordelen we streng. Pas dan durven we je vol vertrouwen twee jaar garantie aan te bieden.

Foto header via iStock, credits: scanrail

0 comments on “Slim kopen; een refurbished iPhone XR

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *