De Polar Virtual Challenge Benelux: schoenen aan en gaan!

De Polar Virtual Challenge Benelux: schoenen aan en gaan!

Komen de muren al op je af? Bij mij wel. Thuiswerken is heerlijk, maar het voelt toch anders als het verplicht is. En helemaal, als dit voor meerdere huisgenoten geldt… Gelukkig is sport een belangrijke uitlaatklep. En zolang je je aan de nieuwe spelregels houdt, kun je in de buitenlucht naar hartenlust rennen. Echte doelen ontbreken momenteel even omdat alle hardloopevents zijn afgelast of uitgesteld. Polar daagt je uit om alvast vooruit te kijken met de Polar Virtual Challenge Benelux.

Een rugnummer voor Amsterdam

Als je nog geen concreet doel voor ogen had, doet Polar een voorzet. Doe mee met hun Polar Virtual challenge en maak kans op een cool Polar sporthorloge en een rugnummer voor diverse afstanden de TCS Amsterdam Marathon 2020. Wat moet je doen om 18 oktober 2020 in actie te komen – behalve lekker rennen natuurlijk? Word lid van de het event op de Polar Flow en registreer de hardloopsessies van je streefafstand (hele of halve marathon, of 8K). Natuurlijk wil Polar dat je die trainingen met een Polar watch vastlegt, maar ze doen ook niet moeilijk als je de gratis Polar Beat app (IoS of Android) gebruikt.

Hardlopen met een doel

Het leuke aan de challenges is dat je nooit alleen loopt. Heel veel hardloopmaatje lopen virtueel met je mee. Deel je sessies met hen en vergeet niet je Virtual Race voor 12 april 2020, 23.59 naar Flow te uploaden en in het event te posten. Vertel nog even waarom jij een startbewijs moet krijgen en je hebt de finish al bereikt. Als bonus maak je ook nog kans op een nieuw Polar sporthorloge. Ik zeg: schoenen aan en gaan!*

Lees ook:  Moederdag cadeautjes voor elk type mama

*Hou wel anderhalve meter afstand voor je eigen veiligheid en die van anderen.

Beeld: Polar

0 comments on “De Polar Virtual Challenge Benelux: schoenen aan en gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *