Roast je geliefde met een anti-Valentijnsdagkaart

Roast je geliefde met anti-Valentijnsdagkaarten

Valentijnsdag roept vaak tegenstrijdige gevoelens op. Enerzijds is het leuk om op een speciale dag aandacht te geven aan elkaar. Aan de andere kant biedt het geen garantie voor een gelukkige relatie. Om die reden heeft Monsley (heel toepasselijk, een relatiehulpwebsite) vier anti-Valentijnsdagkaarten ontworpen om je geliefde te ‘roasten’. Oftwel: als geliefde aan je partner laten weten dat je, ondanks alle gekke of irritante eigenschappen, niet zonder hem of haar zou willen.

Lief, erger je niet

Volgens relatietherapeut en psycholoog Anoek Gerlings, is humor de manier om elkaars eigenaardigheden te relativeren. “Stellen in een gezonde relatie zie je vaker kleine momenten aangrijpen die leiden tot positieve interactie. Blijf daarom om elkaars grapjes lachen, bevestig elkaar en reageer positief op de ander.” In een prille relatie kost dit vaak geen enkele moeite. Door de verliefdheid en de hormonen vind je alles leuk en spannend aan je partner en reageer je positief op elkaar. “Naarmate stellen langer bij elkaar zijn, is het de kunst om je niet teveel te ergeren aan elkaars negatieve eigenschappen.”

Boomerang-kaartenrekken

Monsley heeft de gratis anti-Valentijnsdagkaarten ontworpen onder het motto ‘Wees 365 dagen per jaar extra lief voor elkaar’. Ze zijn te versturen via deze website . Vanaf zaterdag 8 februari zijn ze fysiek te vinden in de Boomerang-kaartenrekken in diverse steden.

Roast je geliefde met een anti-Valentijnsdagkaart Roast je geliefde met een anti-Valentijnsdagkaart Roast je geliefde met een anti-Valentijnsdagkaart

Credits beeldmateriaal: Monsley.com

Lees ook:  Skigebied Alpes d’Huez; ook dit seizoen heerlijk skiën, maar wel opletten!

0 comments on “Roast je geliefde met anti-Valentijnsdagkaarten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *