Een 5-daagse rally in een oud barrel door Europa, dat is de Carbage Run

Een 5-daagse rally in een oud barrel door Europa, dat is de Carbage Run

Deze week is de Carbage run weer van start gegaan. Oftewel een 5 daagse rally door Europa in een oud barrel. Want dat is wel de voorwaarde; de auto waarmee je rijdt mag niet meer dan 500 Euro hebben gekost.

Deze maximale waarde is wel maar een richtlijn, het gaat er met name om dat je met een oud barrel aan de start verschijnt. Wat je vervolgens uitgeeft aan het pimpen, om de auto zo origineel mogelijk te maken, is helemaal je eigen keuze. Naast de 500-euro-norm geldt er ook een maximum bouwjaar, di gesteld is op 1998.

Wedstrijdelement

Het is de uitdaging om met een oude auto een geweldig mooie 5-daagse roadtrip door Europa af te leggen van een paar 1000 kilometer lang. De route is elk jaar weer anders en brengt je over Europe wegen, weggetjes en bijzondere plekken waarvan je het bestaan eerder niet wist. Bij de Carbage run gaat het vooral niet om de snelste tijd maar juist om creativiteit, avontuur en bovenal fun. Wel is er wel degelijk een wedstrijdelement; iedere dag krijg je opdrachten mee waarmee je punten kunt scoren. Het team met de meeste punten aan het einde van de week wint.

Meer weten of nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral een kijkje op de website van Carbage Run. Helemaal als je roadtrip-fanaat bent!

Foto’s header via Instagram-pagina Carbage Run

Lees ook:  TIPS - Zo pak je je koffer het meest praktisch in!

0 comments on “Een 5-daagse rally in een oud barrel door Europa, dat is de Carbage Run

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *