Waarom microadventures steeds populairder worden

by Hayco Volkers
Powered by Menquiry

Ontsnappen uit de ratrace met microadventures. Je hoeft niet naar het andere einde van de wereld te vliegen om op avontuur te gaan. Beklim een heuvel, spring in een rivier, slaap onder de sterren. Probeer het. Wat is het ergste dat er je kan gebeuren? 

Wat is een microadventure?

Een microadventure is eigenlijk een impulsieve vakantie of een ervaring. De dingen waarvan de vorige generatie dacht dat we zeven, tien of veertien dagen nodig hadden om te ervaren. Mensen hebben het drukker dan ooit, maar zijn op zoek naar dezelfde ervaring. Maar dan in plaats daarvan één, twee of drie nachten. 

Mountainbiketocht vanuit je werk, met overnachting

Bouw een hut voor je overnachting

Kook je maaltijd op een houtvuur

Pak een boot en beklim een heuvel

Survivaltechnieken

Meer weten?

Alastair Humphreys schreef er een boek over met als titel – hoe kan het ook anders – Microadventures

Lees ook:  5 x de fijnste lunchplekjes in Maastricht 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy